Megaman Battle Network Legacy Collection aangekondigd

Megaman Battle Network Legacy Collection aangekondigd

Capcom heeft de release aangekondigd van Mega Man Battle Network Legacy Collection voor de Nintendo Switch. De releasedatum is vastgesteld voor 2023.

video
play-rounded-fill

Het Battle Network is terug! Bereid je voor om verbinding te maken met internet en neem het op tegen dodelijke vijandelijke programma’s in spannende gevechten op basis van rasters, en verken het internet op zoek naar zeldzame en sterke BattleChips om het perfecte pakket speciale moves te bouwen!

Over Megaman Battle Network Legacy Collection

De Mega Man Battle Network Legacy Collection brengt de beroemde Mega Man Battle Network-franchise, die is geëvolueerd naar anime en strips, naar de huidige systemen. Volume 1 bevat vier games boordevol actie, variërend van Mega Man Battle Network tot beide Mega Man Battle Network 3-varianten!

De snelle vooruitgang van internettechnologie in 200X heeft geleid tot het ‘netwerktijdperk’. Mensen zijn de voordelen van netwerktechnologie gaan waarderen dankzij draagbare verkenningsapparatuur die bekend staat als “PET” en persoonlijkheidssimulatieprogramma’s die bekend staan ​​als NetNavi. Naarmate de netwerkwereld zich ontwikkelt en het leven gemakkelijker wordt, neemt de netwerkcriminaliteit echter toe. Lan Hikari en zijn NetNavi, MegaMan.EXE, slaan de handen ineen om deze gebeurtenissen aan te pakken.

Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1 bevat de volgende items:

  • Mega Man Battle Network
  • Mega Man Battle Network 2
  • Mega Man Battle Network 3 Blue
  • Mega Man Battle Network 3 White

Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 2 omvat:

  • Mega Man Battle Network 4 Red Sun
  • Mega Man Battle Network 4 Blue Moon
  • Mega Man Battle Network 5 Team Protoman
  • Mega Man Battle Network 5 Team Colonel
  • Mega Man Battle Network 6 Cybeast Gregar
  • Mega Man Battle Network 6 Cybeast Falzar

Extra voordelen

Filters met hoge resolutie

Deze collectie bevat filters met hoge resolutie die gamers kunnen gebruiken om vloeiendere graphics met minder pixels te ervaren. Als spelers willen genieten van de originele esthetiek van de Battle Network-games, kunnen ze de filters op elk moment in- of uitschakelen.

De kunstgalerij

Spelers kunnen in deze uitgebreide collectie officiële kunst en afbeeldingen uit de originele releases ontdekken, evenals voorlopige ontwerpen, personagetekeningen en andere ongebruikelijke objecten. Er is ook een gedeelte met ‘Mystery Data’ met unieke afbeeldingen van evenementen en gerelateerde merchandise.

Muziekspeler

Met deze functie kun je deuntjes uit de 10 Battle Network-games beluisteren! Speel je favoriete deuntjes herhaaldelijk of op de achtergrond terwijl je de kunstcollectie doorbladert.

De games van deze collectie zijn exclusief beschikbaar in het Engels, Japans en Vereenvoudigd/Traditioneel Chinees.

Mega Man Battle Network Legacy Collection zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch. Degenen die de voorkeur geven aan digitaal kunnen Vols. 1 en 2 afzonderlijk.

Ad