Megaquarium – Freshwater Frenzy DLC

Megaquarium – Freshwater Frenzy DLC

Freshwater Frenzy, de eerste Deluxe-uitbreiding, is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch-versie van Megaquarium, volgens Auroch Digital.

Spelers kunnen een frisse nieuwe wereld verkennen en veroveren in Freshwater Frenzy. Het omvat vijf fasen in een op zoetwater gerichte campagne, 30 zoetwatersoorten, zeven nieuwe tanks, vier nieuwe accessoires voor het personeel, vier nieuwe verven en tientallen nieuwe decoraties, planten, uitrusting en posters.

video
play-rounded-fill

Als het op de rest van de game aankomt, biedt Freshwater Frenzy veel nieuwe wezens om te ontdekken. Er zijn ook nieuwe zorgbehoeften die moeten worden geleerd, evenals nieuwe eisen op het gebied van aquascaping. Het is ook mogelijk om voor het eerst in het spel jonge dieren in hun aquarium groot te brengen. Reptielen zoals schildpadden en krokodillen hebben zowel land als water nodig, dus er zijn nieuwe tankontwerpen beschikbaar om spelers te helpen er goed voor te zorgen.

Over Megaquarium

Een tycoon-achtig themaparkbeheerspel met een aquatische twist. Ontwerp uw exposities, verzorg uw vissen, houd toezicht op uw medewerkers en houd uw klanten tevreden!

  • Er is een ‘leer het spel’-campagne met tien niveaus beschikbaar.
  • Aanpasbare sandbox-modus met een generator voor willekeurige uitdagingen
  • Er zijn 97 verschillende soorten vee om te ontdekken, elk met zijn eigen zorgbehoeften.
  • Filters, skimmers, nitraatreactoren, koelmachines, verwarmingen, voedseldozen, apparatuurstations, deuren, poorten, voedsel- en drankdispensers, ballonstandaards, decoraties, verf en meer behoren tot de meer dan 100 dingen die moeten worden geplaatst.
  • li>

  • Om nog meer punten te verdienen, moet u uw personeelsgesprekken afstemmen op het onderwerp, de timing en de frequentie.
  • Gastendiensten en een cadeauwinkel
  • Thema- en decoratiesysteem met alle toeters en bellen

Megaquarium, een Nintendo Switch-game die in 2019 is uitgebracht, is nu beschikbaar als eShop-download. Het is vermeldenswaard dat de uitbreiding $ 9,99 kost.