Melatonin was opeens beschikbaar

Melatonin was opeens beschikbaar

Melatonin is zojuist beschikbaar gemaakt voor Nintendo Switch, onthulde de ontwikkelaar. Het spel is ontwikkeld door Half Asleep. Het kan nu worden gedownload in de eShop.

In mei werd onthuld dat Melatonin beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch. De titel van dit nummer, geïnspireerd door Rhythm Heaven, gaat “over dromen en werkelijkheid die samenkomen”.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

About Melatonin

Melatonin is een ritmespel dat de kruising tussen realiteit en iemands dromen verkent. Zonder het gebruik van enge overlays of interfaces, houdt het je op het ritme door het gebruik van animaties en auditieve signalen. Baan je harmonieus een weg door een breed scala aan etherische niveaus, elk met handgetekende illustraties, onverwachte puzzels en levendige muziek.

Door middel van een reeks unieke ritmespelniveaus onderzoekt Melatonin het verband dat bestaat tussen de dromen die we hebben terwijl we slapen en de gebeurtenissen die we meemaken als we wakker zijn. Je zult in staat zijn om details over het leven van de hoofdpersoon samen te stellen terwijl je steeds dieper in hun dromen graaft terwijl ze slapen. De game is met de hand getekend in een heldere en gedetailleerde visuele stijl en de soundtrack is ontwikkeld om hand in hand te gaan met de gameplay en esthetiek.

Kenmerken

  • Verken meer dan 20 etherische niveaus verspreid over 5 hoofdstukken; elk niveau laat je kennismaken met een nieuw nummer en de game bevat in totaal 5 hoofdstukken.
  • Ontgrendel een moeilijkere moeilijkheidsgraad die je ritme op de proef stelt.
  • Gebruik de intuïtieve Level Editor om het uitdagende of ontspannende ritmische spelstadium van je verbeelding te creëren.
  • Maak gebruik van de Oefenmodus zodat je door elk niveau wordt geleid.
  • Als je moeite hebt om je weg te vinden, zijn er veel dingen die je kunnen helpen.