Melty Blood Type Lumina – Akiha Tohno trailer

Melty Blood Type Lumina – Akiha Tohno trailer

Type-Moon Games hebben een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

Deze keer concentreert de trailer zich op Akiha Tohno, een van de heldinnen uit de originele Tsukihime en een sleutelfiguur in de Melty Blood-serie. In de trailer neemt ze het op tegen haar begeleider Kohaku, waarbij ze haar bewegingen en vaardigheden laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Akiha Tohno

Akiha Tohno is de jongere zus van Shiki en het hoofd van de prestigieuze Tohno-familie en een student van de elite Asagami Private Girls Academy. Geboren in de prestigieuze Tohno-familie, leefde Akiha een beschutte jeugd onder streng toezicht van haar vader Makihisa Tohno en mocht ze zelden buiten het landhuis gaan spelen. Ze was ook onbewust bang voor haar broer SHIKI, vanwege zijn vreemde en afwijkende gedrag.

Toen Shiki Nanaya in het gezin werd geadopteerd, had ze aanvankelijk een hekel aan hem omdat hij dezelfde naam had als haar broer. Op een dag, terwijl ze stilletjes wachtte tot haar leraar arriveerde, pakte Shiki haar hand en nodigde haar uit om met hem en SHIKI en Hisui, de andere kinderen in het landhuis, te spelen.

Dankzij Shiki kon ze op zijn minst enige schijn van de geneugten van de kindertijd ervaren. Helaas raakte Shiki niet snel daarna bijna dodelijk gewond bij een ongeluk en werd hij door Makihisa gestuurd om bij de Arimas te gaan wonen, familieleden van een andere tak van de familie.

Akiha probeerde in het begin verschillende keren Shiki in het Arima-huis te bezoeken, maar de druk van haar vader en andere familieleden, naast Shiki’s constante bezoeken aan het ziekenhuis, verhinderde hun ontmoeting. Contact werd vrijwel onmogelijk gemaakt toen Akiha op een internaat werd geplaatst en ze gedwongen was op de campus te wonen. Akiha zegt ook dat ze Shiki veel brieven heeft gestuurd, maar omdat hij door Makihisa werd bevolen om nooit meer met Akiha te praten, heeft hij nooit geantwoord.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad