Melty Blood Type Lumina – Aoko Aozaki Trailer

Melty Blood Type Lumina – Aoko Aozaki Trailer

Type-Moon Games heeft de tweede DLC-personagetrailer geüpload voor Melty Blood Type Lumina, het nieuwste deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks. Deze trailer concentreert zich op Aoko Aozaki, een personage dat verscheen in Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon. In de trailer neemt ze het op tegen het eerder genoemde personage Shiki, waarbij ze haar bewegingen en vaardigheden laat zien.

Ze zal op 13 januari 2022 worden vrijgelaten, samen met de eerder aangekondigde Dode Apostel Noel.

video
play-rounded-fill

Over Aoko Aozaki

Een van de slechts vijf tovenaars die in de wereld bestaan. Opvolger van de Vijfde Magiër. Over het algemeen wordt ze niet beschouwd als een ervaren goochelaar. Als het echter om “vernietigende” kracht gaat, is ze ongeëvenaard in haar talenten. De aanblik van haar die kogels regent als hete geisers heeft haar ook de directe, maar nogal smakeloze bijnaam “Magic Gunner” gegeven.

Van wie ze het heeft geleerd is onbekend, maar ze is ook bekend met vechtsporten en heeft een vechtstijl die kan worden beschouwd als een hybride van die vechtsporten en magie.

Ze kwam Shiki tegen tijdens haar reizen. Ze geeft hem zijn bril die zijn Mystic Eyes onderdrukt, en leert hem de waarde van levende wezens en hoe ermee om te gaan. Om die reden respecteert Shiki haar en noemt haar zijn leraar. Ze is een moeilijk persoon om vast te pinnen. Ze gelooft in gerechtigheid, is onbetrouwbaar en een zwerver.