Melty Blood Type Lumina – Arcueid Brunestud Trailer

Melty Blood Type Lumina – Arcueid Brunestud Trailer

Type-Moon Games heeft een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

De trailer concentreert zich op Arcueid Brunestud, een van de heldinnen uit Tsukihime en een sleutelfiguur in de Melty Blood-serie. In de trailer neemt ze het op tegen het vorige personage Shiki Tohno die haar bewegingen en vaardigheden laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Arcueid Brunestud

Arcueid Brunestud is de witte prinses van de ware voorouders. De titel van Brunestud werd gegeven aan die ware voorouders die in staat waren om het Millennium Castle Brunestud te manifesteren, en wordt vergeleken met de koninklijke vampierfamilie, hoewel dit niet helemaal waar is. De Ware Voorouders waren een ras van wezens gekopieerd van Type-Moon, het ultieme wezen van de maan, ook bekend als de Crimson Moon.

Lang geleden had de wil van de planeet geen verdedigingsmechanisme tegen de mensheid, niets om ze in toom te houden. Dus kwam de Crimson Moon naar beneden en bood aan om de planeet te helpen een ras van ultieme wezens te maken om over de mensheid te heersen, waardoor ze het “bewustzijn van de planeet” werden

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad