Melty Blood Type Lumina – Ciel Trailer

Melty Blood Type Lumina – Ciel Trailer

Type-Moon Games heeft een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

Deze keer concentreert de trailer zich op Ciel, een van de heldinnen uit Tsukihime en een sleutelfiguur in de Melty Blood-serie. In de trailer neemt ze het op tegen het vorige personage Arcueid Brunestud die haar bewegingen en vaardigheden laat zien.

video

Over Ciel

Ciel, ook bekend als Elesia, werd in 1976 geboren in een afgelegen dorp in Frankrijk als zoon van een Franse vader en een oosterse moeder. Vanwege een hoge mate van magisch potentieel werd ze geboren als de zeventiende incarnatie van Michael Roa Valdamjong.

Zijn zestiende werd vernietigd door Arcueid Brunestud voordat hij de kans kreeg om een ​​familiebloedlijn te vinden met zowel rijkdom als macht. Hij kon alleen voldoen aan de eis dat zijn volgende incarnatie fysiek potentieel zou hebben, dus werd hij geboren in een normaal gezin zonder enige sociale status.

Haar lichaam had daarentegen een extreem hoog magisch potentieel, dat qua kracht het dichtst in de buurt komt van zijn oorspronkelijke lichaam in al zijn incarnaties.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.