Melty Blood: Type Lumina – Count Of Monte Cristo en Ushiwakamaru DLC

Melty Blood: Type Lumina – Count Of Monte Cristo en Ushiwakamaru DLC

De volgende twee personages die beschikbaar zullen zijn als downloadbare content voor Melty Blood Type Lumina, het meest recente deel in de Melty Blood-serie vechtspellen en visuele romans, zijn onthuld!

Tel van Monte Cristo en Ushiwakamaru DLC

De ontwikkelaar van Project Lumina heeft onthuld dat de game extra crossover-vechters krijgt van Fate Grand/Order in de vorm van de Avenger Count of Monte Cristo en de Rider Ushiwakamaru. Beide personages worden op 15 december 2022 aan de game toegevoegd als onderdeel van een gratis downloadbare content-update, samen met een aantal andere verbeteringen en toevoegingen. Naast nieuwe taalkeuzes, nieuwe personalisatie-opties, nieuwe muzieknummers en een nieuwe Boss Rush-modus met een verhaal geschreven door Kinoko Nasu, bevat deze update al deze nieuwe functies en meer.

Bovendien zijn er gloednieuwe trailers voor elk personage verspreid.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Melty Blood: Type Lumina

Het is een nieuw begin voor “MELTY BLOOD.”

TYPE- “Tsukihime” MOON’s dienden als inspiratie voor “MELTY BLOOD”, een serie 2D-vechtspellen ontwikkeld door hetzelfde bedrijf. Sinds zijn debuut op pc’s in 2002 is de game overgezet naar verschillende andere platforms, waaronder arcades, PlayStation 2 en Steam.

De langverwachte voortzetting van de serie “MELTY BLOOD”, getiteld “MELTY BLOOD: TYPE LUMINA”, staat gepland voor release op PlayStation 4, Nintendo SwitchTM en Xbox One in het jaar 2021.

Meer dan tien acteurs casten, met verbeterde beelden en locaties in high definition

Het nieuwe concept stelt spelers in staat om intense aanvallen uit te voeren door combo-aanvallen te gebruiken die worden geactiveerd door herhaaldelijk op dezelfde knop te drukken.