Melty Blood Type Lumina – Kohaku Trailer

Melty Blood Type Lumina – Kohaku Trailer

Type-Moon Games heeft een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

Deze trailer concentreert zich op Kohaku, een van de twee dienstmeisjes uit de visuele roman Tsukihime en een sleutelfiguur in de Melty Blood-serie. In de trailer neemt ze het op tegen het eerder genoemde personage Shiki, waarbij ze haar bewegingen en vaardigheden laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Kohaku

Kohaku is een van de vijf heldinnen van Tsukihime. Haar karakterbeeldlied is Yawaraka na Kizuato, uitgevoerd door Cocco. Ze is de oudste van de twee tweelingmeisjes in het Tohno-huis. Haar naam, Kohaku, is het Japanse woord voor amber, verwijzend naar haar oogkleur.

Over Melty Blood: Type Lumina

“MELTY BLOOD” is een serie 2D-vechtspellen gebaseerd op de visuele roman “Tsukihime” van TYPE-MOON. Sinds de originele release van het spel op pc in 2002, heeft het ook een aantal poorten gehad voor arcade, PlayStation 2 en Steam.

Nu, eindelijk, vindt de “MELTY BLOOD”-serie zijn weg naar PlayStation 4, Nintendo Switch™ en Xbox One in 2021 in de vorm van “MELTY BLOOD: TYPE LUMINA”.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.