Melty Blood: Type Lumina kondigt gratis DLC personages aan

Melty Blood: Type Lumina kondigt gratis  DLC personages aan

Melty Blood Type Lumina, het nieuwste deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks, heeft de volgende twee DLC-personages uitgebracht!

Op 14 april zal Project Lumina Powered Ciel, een terugkerend personage uit eerdere Melty Blood-games, en Mario Gallo Bestino, een nieuw personage uit Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon, gratis uitbrengen, samen met een nieuwe update die bevat aanpassingen aan de karakterbalans en gedeeltelijke aanpassingen aan het gevechtssysteem.

video

video

Over Melty Blood: Type Lumina

Melty Blood is tot leven gewekt.

Dit is het nieuwste deel in de 2D-vechtgameserie, gebaseerd op het visuele romantiekboek van TYPE-Tsukihime MOON. Het doek gaat weer open voor spectaculaire confrontaties met personages uit Tsukihime – Een stuk blauwe glazen maan.

GLOEDNIEUWE VERHALEN, AFBEELDINGEN EN KARAKTERS

Ontdek een gloednieuw MELTY BLOOD-universum gebaseerd op de gebeurtenissen van Tsukihime -A piece of blue glass moon-, gecreëerd door scenarioschrijver Kinoko Nasu.

Elk spel heeft zijn eigen sfeer dankzij de unieke verhaalgebeurtenissen voor elk personage, wat bijdraagt ​​aan de algehele ervaring. De beelden zijn verbeterd met HD-graphics en bevatten animatiereeksen van A-1 Pictures voor speciale aanvallen.

De dialoog is volledig gesproken en zal veranderen op basis van welke personages in de strijd worden gebracht, waardoor meer wordt onthuld over de interpersoonlijke banden van de personages.

Iconische gevechtssystemen

Luchtcombo’s, schilden, magische circuits, boogaandrijvingen en laatste bogen, evenals een paar nieuwe sterke technieken onder het Moon Skill-systeem, zijn allemaal beschikbaar om te gebruiken. Bovendien is er een gloednieuw basiscontrolemechanisme ontworpen om de furieuze gevechten een beetje draaglijker te maken, terwijl tegelijkertijd een balans wordt bewaard waardoor zowel doorgewinterde veteranen als nieuwe spelers het Melty Blood-universum volledig kunnen ervaren.

Rollback-netcode wordt gebruikt in online gevechten

Rollback-netcode wordt gebruikt in MELTY BLOOD: TYPE LUMINA voor betrouwbare online gevechten tegen andere spelers.

Voldoende maatwerk en een galerijfunctie. Personaliseer je gevechtstitel, profielpictogram en personagekostuums. Ze zijn vooral goed voor internetspelletjes!

In de collectie vind je mogelijk afbeeldingen, openingsfilms, audiotracks, stemmen, pixelart en meer. Je kunt ook gasttekeningen zien van kunstenaars die aan TYPE-MOON-romans hebben gewerkt.

Ad