Melty Blood Type Lumina – Miyako Arima Trailer

Melty Blood Type Lumina – Miyako Arima Trailer

Type-Moon Games hebben een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

Deze keer richt de trailer zich op Miyako Arima, een familielid van Shiki Tohno uit de Arima-takfamilie. In de trailer neemt ze het op tegen Shiki en laat ze haar bewegingen en vaardigheden zien.

video
play-rounded-fill

Over Miyako Arima

De oudste dochter van de Arima-takfamilie, die Shiki als kind in huis nam. Momenteel in de vijfde klas, ziet ze zichzelf als Shiki’s andere zus. Haar gevoelens zijn gemakkelijk te zien omdat ze altijd haar hart op haar mouw draagt. Ze is ongegeneerd dol op haar vriendelijke, rustige oudere ‘broer’, maar als hij in de buurt is, wordt ze zo nerveus dat ze nauwelijks kan praten.

Dit ging vele jaren zo door totdat Shiki plotseling werd teruggeroepen naar de familie Tohno en Miyako het nieuws niet goed opvatte. Ze leerde bajiquan door anderen te observeren in de dojo van haar familie, hoewel die nu ongebruikt blijft.

Hoewel ze lang niet de vaardigheid van een echte krijgskunstenaar was, floreren haar vaardigheden snel in de daaropvolgende gevechten. Haar vernietigende krachten maken het moeilijk te geloven dat ze pas 11 jaar oud is.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.