Melty Blood: Type Lumina – Neco-Arc en Mash Kyrielight

Melty Blood: Type Lumina – Neco-Arc en Mash Kyrielight

Melty Blood: Type Lumina krijgt twee nieuwe DLC-personages: Neco-Arc en Mash Kyrielight. Dit werd aangekondigd door Project Lumina en French-Bread. Beide komen deze zomer uit, zonder extra kosten, met nieuwe personageverhalen en gevechtsfasen.

video
play-rounded-fill

Neco-Arc

Neco-Arc is een uniek personage wiens bewegingen erg willekeurig zijn en chaos veroorzaken op het slagveld. Hij gebruikt een breed scala aan lastige bewegingen om gevechten te winnen. Ze heeft geluk nodig om te winnen, en als het aan haar kant staat, kan ze krachtige bewegingen gebruiken of om hulp roepen. Zowel haar speler als haar tegenstander zullen moeten uitzoeken hoe ze om moeten gaan met plotselinge veranderingen. Ze kan niet ver reiken, dus moet ze creatief zijn om haar tegenstanders te raken. Naarmate er meer katten of aanvallen van haar vrienden zijn, zullen de gevechten neerkomen op spelen op het veld. Let op haar komische bewegingen, die vol grappige dingen zitten.

Mash Kyrielight

Mash Kyrielight is een vechter die vecht met haar ‘Round Table Shield’. Mash heeft veel basisbewegingen en hulpmiddelen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit maakt haar een geweldig personage voor mensen die net beginnen met vechtspellen. Veel van haar bewegingen omvatten het blokkeren met haar enorme schild tijdens het opladen, wat haar geweldig maakt in een stijl van vechten die gaten kan dichten en in de aanval kan gaan, zelfs als het moeilijk is. Haar enorme schild kan ook worden gebruikt om aan te vallen, en het heeft een goed bereik. Haar bewegingen werken op verschillende afstanden, wat haar benadering sterk maakt als ze op de juiste manier wordt gebruikt.

Hoewel Neco-Arc en Mash Kyrielight binnenkort naar Melty Blood: Type Lumina komen, krijgt de game nog meer ondersteuning. Ergens deze winter zullen er nog twee karakters verschijnen.

Over Melty Blood: Type Lumina

Melty Blood heeft een nieuwe start.

Dit is de nieuwste in een reeks 2D-vechtgames gebaseerd op de visuele roman Tsukihime van TYPE-MOON.

Dramatische gevechten tussen bekende personages uit Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon staan ​​op het punt opnieuw te beginnen.

Gloednieuwe verhalen, afbeeldingen en personages

Ontdek een geheel nieuwe MELTY BLOOD-wereld gebaseerd op de gebeurtenissen in Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon, geschreven door Kinoko Nasu.

Elke playthrough heeft zijn eigen gevoel omdat het verhaal van elk personage zijn eigen gebeurtenissen heeft. Dit draagt ​​bij aan de ervaring als geheel.

De graphics zijn bijgewerkt met HD-graphics en speciale aanvallen hebben nu animatiesequenties gemaakt door A-1 Pictures.

Dialoogvenster is volledig ingesproken en verandert afhankelijk van welke personages in de strijd zijn. Zo kom je meer te weten over hoe de personages met elkaar overweg kunnen.

De beroemdste gevechtssystemen

Gebruik Melty Blood-mechanica zoals Aerial Combos, Shields, Magic Circuits, Arc Drives en Last Arcs, evenals een paar krachtige nieuwe bewegingen van het Moon Skill-systeem. Bovendien is er een gloednieuw, gebruiksvriendelijk besturingssysteem toegevoegd om de intense gevechten een beetje gemakkelijker te hanteren te maken, terwijl het evenwicht behouden blijft waardoor zowel ervaren spelers als nieuwe spelers kunnen genieten van de wereld van Melty Blood tot in de puntjes. ten volle.

Rollback-netcode wordt gebruikt in online gevechten

Rollback-netcode wordt gebruikt in MELTY BLOOD: TYPE LUMINA om ervoor te zorgen dat online gevechten met andere spelers stabiel zijn.

Veel manieren om aan te passen en een galerij

Verander je naam, je profielpictogram en de kleding die je personage draagt ​​tijdens de strijd. Zelfs online matches kunnen ze gebruiken.

In de galerij vindt u afbeeldingen, openingsfilms, muzieknummers, stemmen, pixelart en meer. Je kunt ook gastillustraties bekijken die zijn gemaakt door artiesten die aan TYPE-MOON-games hebben gewerkt.