Melty Blood Type Lumina – Noel trailer

Melty Blood Type Lumina – Noel trailer

Type-Moon Games heeft een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

Deze trailer bevat spoilers voor een nieuw personage in de onlangs uitgebrachte Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon, dus lees niet verder als je niet verwend wilt worden! Deze keer concentreert de trailer zich op Noel, een nieuwe leraar die onlangs is overgestapt naar de school van Shiki Tohno tijdens de gebeurtenissen van Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon.

In de trailer neemt ze het op tegen Ciel en laat ze haar bewegingen en vaardigheden zien.

video
play-rounded-fill

Over Noël

Ze is onlangs overgestapt naar Shiki’s school als nieuwe lerares. Haar echte identiteit is echter een executeur-testamentair voor de Burial Agency en de partner van Ciel. Ze heeft misschien niet de gevechtservaring die Ciel heeft, maar ze is bereid om te vechten. Wanneer ze geconfronteerd wordt met een zwakke tegenstander, toont ze geen genade en beweert ze “zwak te zijn tegen de sterken, maar overweldigend sterk tegen de zwakken.”

Op school maakt ze gebruik van haar aantrekkingskracht als oudere vrouw om populair te worden bij de jongens. De meisjes lijken haar echter niet leuk te vinden. Afgaande op de manier waarop ze liefde en het huwelijk verafgoodt, is het veilig om te zeggen dat ze met geen van beide veel geluk heeft.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.