Melty Blood Type Lumina – Shiki Tohno trailer

Melty Blood Type Lumina – Shiki Tohno trailer

Type-Moon Games heeft een nieuwe personagetrailer geüpload voor hun Melty Blood Type Lumina, het aanstaande nieuwe deel in de Melty Blood-vechtgame/visuele romanreeks.

De trailer concentreert zich op Shiki Tohno, het hoofdpersonage uit Tsukihime en een sleutelfiguur in de Melty Blood-serie. In de trailer neemt hij het op tegen zijn begeleider Hisui en laat hij zijn bewegingen en vaardigheden zien.

video

Over Melty Bloedgroep Lumina

“MELTY BLOOD” is een serie 2D-vechtgames gebaseerd op TYPE-MOON’s visuele roman “Tsukihime”. Sinds de originele release van de game op pc in 2002, heeft deze ook een aantal poorten voor arcade, PlayStation®2 , en Steam.

Nu, eindelijk, vindt de serie “MELTY BLOOD” zijn weg naar PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox One en Steam op 30 september 2021 in de vorm van “MELTY BLOOD: TYPE LUMINA”.

Gebaseerd op het verhaal van “Tsukihime -A piece of blue glass moon-” voor de PlayStation®4 en Nintendo Switch™, bevat deze nieuwe game een cast van meer dan 10 personages met verbeterde beelden en HD-omgevingen die passen bij een nieuwe “Tsukihime” titel. Het vechtsysteem is ook helemaal opnieuw opgebouwd voor een moderner gevoel.

Fans van de serie “Tsukihime” krijgen de kans om te genieten van hun favoriete speciale aanvallen en gevechten in de vorm van een vechtspel met 2D-personages.

Het vechtsysteem is van de grond af opnieuw opgebouwd, maar heeft nog steeds die ‘MELTY BLOOD’-geest.

Dit nieuwe systeem maakt gebruik van combinatieaanvallen die gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd door herhaaldelijk op de knop te drukken, waardoor spelers die misschien minder bekend zijn met vechtspellen, kunnen genieten van opwindende gevechten.

De essentie van de vorige games is echter bewaard gebleven, zodat oude fans nog steeds kunnen genieten van hun favoriete delen van de serie met een bijgewerkt systeem en geheel nieuwe actie.

Ervaar diepere gameplay en intensere gevechten in deze wedergeboorte van een klassieker.

Melty Blood: Type Lumina wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.