Melty Blood: Type Lumina Teaser Trailer

Melty Blood: Type Lumina Teaser Trailer

Project Lumina (Notes, Aniplex en Delightworks) en ontwikkelaar French-Bread hebben een teaser-trailer uitgebracht voor de nieuw aangekondigde Melty Blood: Type Lumina, waarin enkele gameplay van Shiki, Arcueid, Ciel en Akiha.

video

Deze game staat gepland voor wereldwijde release op PlayStation®4, Nintendo Switch ™, Xbox One in 2021 in het Japans, Engels, Chinees (traditioneel / vereenvoudigd) en Koreaans. * Voice-acting is alleen in het Japans.

Over Melty Blood: type Lumina

Melty Blood: Type Lumina, gebaseerd op de wereld van Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon, Type-Moon’s lange romantische visuele roman, komt uit in 2021. Met een verhaal van Kinoko Nasu en nieuwe personageontwerpen van Takashi Takeuchi (beide van Type-Moon), Melty Blood: Type Lumina is een 2D-vechtgame waarmee spelers de vaardigheden van personages uit Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon in de strijd kunnen gebruiken. De 2D-personages komen ook voor in geanimeerde gevechtsscènes.

De nieuwe game is ontwikkeld door French-Bread, het creatieve collectief dat betrokken was bij de originele Melty Blood-serie. Hoewel het trouw blijft aan de onderscheidende kenmerken van de klassieke Melty Blood-spellen, is Melty Blood: Type Lumina vanaf de grond af opgebouwd voor het moderne gamelandschap, met functies zoals ondersteuning voor HD-beelden en een herbouwd vechtsysteem.

Er komen meer dan 10 speelbare personages aan bod, waarbij elk personage een uniek en divers scala aan aanvallen en bewegingen biedt. Elk personage heeft in totaal 10 verschillende kleurenschema’s en spelers hebben zelfs de mogelijkheid om hun eigen aangepaste kleuren in te stellen.

Modi voor één speler zijn Story, Time Attack en Survival. In de Story-modus besturen spelers hun geselecteerde personage door middel van een reeks gevechten die je moet winnen en zijn ze getuige van verhaalgebeurtenissen die uniek zijn voor dat personage. Probeer je snelste gevecht te verslaan in de Time Attack-modus, of kijk hoeveel gevechten je kunt doorstaan ​​voordat je beperkte gezondheid op is in de Survival-modus.

Terwijl de klassieke kenmerken van de “Melty Blood” -serie zijn overgenomen, is het vechtsysteem van de nieuwe game vanaf de basis opnieuw opgebouwd. Kenmerken omvatten het “Rapid Beat” -systeem, waarmee spelers combinaties kunnen uitvoeren door herhaaldelijk op de aanvalsknoppen te drukken. Acties en systemen die gebruik maken van nieuwe bronnen zijn ook gepland voor opname.