Melty Blood: Type Lumina – Vier DLC-personages, gratis updates gedetailleerd

Melty Blood: Type Lumina – Vier DLC-personages, gratis updates gedetailleerd

Project LUMINA heeft aangekondigd dat ze vier nieuwe personages zullen toevoegen aan Melty Blood: Type Lumina via DLC. De DLC-personages worden uitgebracht tussen winter 2021 en lente 2022 en hebben elk hun eigen gevechtsfase en verhaalmodus.

Naast de DLC-personages krijgt de game op 12 november ook een gratis update om een ​​trainingsmodus en balansaanpassingen toe te voegen. Er zijn ook andere gratis updates gepland.

De identiteit van deze vier DLC-personages is nog niet bekend gemaakt.

Over Melty Blood: Type Lumina

Melty Blood wordt herboren.

Dit is de nieuwste toevoeging aan de serie 2D-vechtspellen, gebaseerd op Tsukihime, de visuele roman van TYPE-MOON.

Het doek gaat weer open voor dramatische gevechten die worden gespeeld met bekende personages uit Tsukihime -A piece of blue glass moon-.

◆ Gloednieuwe verhalen, beelden en personages

Ontdek een geheel nieuwe MELTY BLOOD-wereld van scenarioschrijver Kinoko Nasu, gebaseerd op de gebeurtenissen van Tsukihime -A piece of blue glass moon-.

Unieke verhaalgebeurtenissen voor elk personage geven elke playthrough zijn eigen gevoel, wat bijdraagt ​​aan de algehele ervaring.

Beelden zijn bijgewerkt met HD-graphics en bevatten animatiesequenties van A-1 Pictures voor speciale aanvallen.

Dialoogvenster is volledig ingesproken en zal veranderen afhankelijk van welke personages in de strijd worden gebracht, wat meer inzicht geeft in de interpersoonlijke relaties van de personages.

◆ Iconische gevechtssystemen

Gebruik karakteristieke Melty Blood-mechanica zoals Aerial Combo’s, Shields, Magic Circuits, Arc Drives en Last Arcs, evenals een paar nieuwe krachtige technieken onder het Moon Skill-systeem. Bovendien is er een geheel nieuw eenvoudig besturingssysteem geïmplementeerd om de intense gevechten een beetje beheersbaarder te maken, terwijl ook een balans wordt behouden waardoor zowel doorgewinterde veteranen als nieuwe spelers ten volle kunnen genieten van de wereld van Melty Blood.< /p>

◆ Uitgebreide aanpassings- en galerijfunctie

Pas je titel, profielpictogram en personage-outfits aan voor de strijd. Ze kunnen zelfs worden gebruikt in online wedstrijden!

Verzamel beelden, openingsfilmpjes, muziektracks, stemmen, pixelart en meer in de galerij. Je kunt zelfs gastillustraties bekijken die zijn gemaakt door artiesten die verbonden zijn met TYPE-MOON-titels.