Mercenaries Blaze: Dawn Of The Twin Dragons komt naar het westen op 17 december 2020

Mercenaries Blaze: Dawn Of The Twin Dragons komt naar het westen op 17 december 2020

Uitgever Circle Entertainment en ontwikkelaar Rideon hebben aangekondigd dat Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons op 17 december 2020 naar de Nintendo Switch eShop in het westen komt.

Dit markeert de vijfde inzending in de strategische RPG-serie tot nu toe.

video
play-rounded-fill

Over Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons

Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons biedt een lange campagne met diepgaande gameplay en een fascinerend verhaal. Groei mee met je team door strategische turn-based gevechten te voltooien, met veel optionele missies en details om te overwegen: welke klasse upgrade je voor elk personage en welke uitrusting of vaardigheden geef je prioriteit?

De hoog aangeschreven turn-based strategiegevechten van ontwikkelaar Rideon worden uitgevoerd vanuit een isometrisch oogpunt en worden gekenmerkt door een grotere veelzijdigheid doordat je personages niet alleen positioneert in termen van hoogte en vijanden, maar ook om aanvallen en verdediging te maximaliseren, afhankelijk van de richting je gezicht. Gevarieerde wapens en vaardigheden zijn allemaal tools die slim moeten worden gebruikt voor de beste resultaten, waarbij personageklassen integraal deel uitmaken van de strategie van de speler.

Nieuw in de serie voor Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons zijn volledig 3D-gevechtskaarten, samen met verbeterde beelden en audio. Karakterontwerpen zijn van de heer Masayoshi Nishimura, waarbij de gevarieerde cast een spannend en verrassend verhaal vertelt.

Belangrijkste kenmerken

  • Ervaar een geweldig verhaal met twee verschillende paden en een diverse cast van personages.
  • Veel optionele gevechten waarmee je meer van de wereld kunt zien en je team kunt verbeteren.
  • 3D Battle Maps, die meer controle en diepte geven in strategisch spel.
  • Gebruik Blaze Exceed, een belangrijke kracht die het tij van de strijd kan keren.
  • Ongelooflijke diepgang buiten gevechten, terwijl je zorgvuldig de uitrusting, vaardigheden en lessen voor je team beheert.
Ad