Mercenaries Rebirth: Call Of The Wild Lynx uitgebracht in het Westen

Mercenaries Rebirth: Call Of The Wild Lynx uitgebracht in het Westen

Circle Entertainment heeft aangekondigd dat Mercenaries Rebirth: Call Of The Wild Lynx op 11 november 2021 in de VS/Europese Nintendo Switch eShop verschijnt voor $ 19,99 / € 17,99.

video

Over Mercenaries Rebirth: Call Of The Wild Lynx

Verkrijg het zwaard van de overwinning samen met prinses Kiera en de Wild Lynx Mercenaries! Mercenaries Rebirth is een tactische RPG die zich afspeelt in een fantasiewereld.

Gevechten vinden plaats op kaarten met een kwartzicht met hoogteverschillen, waarbij de voorkant, achterkant en zijkant van de kaart de uitkomst van elk gevecht bepalen. Ondersteuningseffecten zijn afhankelijk van waar geallieerde personages uit je groep zich bevinden, enz., kenmerken van hoge strategische manoeuvres.

Getalenteerde illustrator Makimura Shunsuke-san is de aangewezen personageontwerper! Prachtig getekende personages spelen actievere rollen met rijke gezichtsuitdrukkingen die variëren van vreugde, verdriet, woede, enz.

 • Wedergeboorte overschreden
  • De meter in de rechterbovenhoek van het scherm wordt opgebouwd wanneer de speler aanvalt en verdedigt tijdens gevechten. Sla genoeg kracht op om een ​​bepaalde vaardigheid genaamd “Rebirth Exceed” te activeren! Elk personage heeft unieke talenten, waaronder het omgaan met goddelijke schade aan vijanden en het herleven van gevallen bondgenoten die niet kunnen vechten.
 • Vloeiende karakteranimaties
  • Animaties spelen nu een actievere rol. Tijdens gevechten werden vloeiende animaties gemaakt door delen van de pixelart van de personages te animeren. Zowel menselijke personages als monsters bewegen veel levendiger dan ooit in vergelijking met eerdere titels in de serie!
 • Gevechtskaarten omgezet in 3D
  • 3D-modellen produceren gevechtskaarten en de camerahoeken kunnen draaien tijdens de beurt van de speler. Verborgen items, enz., kunnen worden gevonden door de camera te draaien!?
 • Instelling volledige opties
  • Optie-instellingen zijn onder meer het AAN/UIT zetten van de rasterweergave op de 3D-gevechtskaarten, ‘Skill Easy Play’ en ‘Faster Movement Play’, enz., die meer geschikt zijn voor herhaalde afspeelwaarde.