Metal Saga: Hangyaku No Rouka aangekondigd

Metal Saga: Hangyaku No Rouka aangekondigd

Tijdens de Metal Max 30th Anniversary Live Stream hebben uitgever Success en ontwikkelaar 24Frame aangekondigd dat Metal Saga: Hangyaku no Rouka naar de Nintendo Switch komt.

Het ondersteunt Japans en ‘andere talen’.
Een release-venster voor de game moet nog worden onthuld.

Over Metal Saga: Hangyaku no Rouka

De mensheid is een bedreiging voor de mensheid geworden.

De game speelt zich af in ‘een wereld waar de dreiging van NOA is verdwenen’. De vijanden van de mensheid zijn de mensen van de wereld die worden beïnvloed door eindeloos verlangen.

Dit is een verhaal van verzet in een verwrongen wereld die wordt gedomineerd door verlangen.
In de stad Rusty Garden vestigde de verzetsorganisatie die bekend staat als “Heaven’s Wall” haar basis.
De hoofdpersoon is een bekende jager op het middenniveau, maar verliest zijn geheugen na een bepaalde gebeurtenis…

Symbool ontmoetingen

Hoewel eerdere inzendingen in de serie een willekeurig ontmoetingssysteem gebruikten, verschijnen alle monsters met een premie op hun hoofd als symbolen in Metal Saga: Hangyaku no Rouka. Omdat monsters handelen binnen hun eigen ecosystemen en gedachten op de velden en in kerkers, kunnen spelers genieten van een nog realistischere post-apocalyptische wereld. Je kunt ook onnodige gevechten vermijden door monsters af te wenden.

Live-gevechten

Met de verandering naar ontmoetingen met symbolen, ontvouwen de meer realistische gevechten zich nu naadloos op het veld. Gevechten kunnen worden omschreven als een naadloze overgang van de traditionele commandogevechten uit de serie, met verbeteringen die zijn aangebracht om systemen te ondersteunen die niet goed werden ontvangen in eerdere games.

Strategie

Door een ‘strategie’ te gebruiken die het mogelijk maakt om het werk van herhaalde commando-invoer te elimineren, wat in het verleden traditie was, kunnen repetitieve taken zoals nivellering comfortabeler worden uitgevoerd. Tekens waarvan de Strategie is ingesteld op AAN, handelen volgens vooraf gedefinieerde richtlijnen. Je kunt ook wisselen tussen strategieën in gevechten op basis van de situatie, zoals in premiegevechten.

Bouw je eigen villa

Met de uitbreiding van het cadeausysteem van interieurs en kostuums dat populair was in eerdere titels, kun je met Metal Saga: Hangyaku no Rouka je eigen ‘villa’ hebben op een klein, onbewoond eiland dat je vrij kunt cultiveren. Je kunt het interieur aanpassen, verschillende faciliteiten bouwen, je eigen wasstraat opzetten en zelfs je favoriete personages uitnodigen om in je villa te komen wonen om je eigen schuilplaats te creëren.

Ad