Metal Slug Tactics – Uitgesteld tot 2023

Metal Slug Tactics – Uitgesteld tot 2023

Dotemu kondigde vorig jaar Metal Slug Tactics aan, een tactische RPG die deel uitmaakt van de populaire Metal Slug-serie.

Dotemu heeft gezegd dat de game nu in 2023 uitkomt in plaats van in 2022. Dit is om ervoor te zorgen dat de game “zo explosief mogelijk” is wanneer deze uitkomt. Dit ging gepaard met nieuwe kunst die de hoofdpersonen van het spel en de Metal Slug liet zien.

Marco, Eri, Fio en Tarma werken er hard aan om #MetalSlugTactics zo explosief mogelijk te maken als het uitkomt, maar het team heeft wat meer tijd nodig in de winkel om zich voor te bereiden op de komende gevechten. Tot in 2023!

Over Metal Slug-tactieken

METAL SLUG is terug met een gloednieuwe game in het METAL SLUG-universum. Vind een nieuwe kant van het klassieke run-and-gun-spel en spring in een tactische RPG met roguelike-elementen! Metal Slug Tactics is een erg grappig en luchtig spel dat brengt wat METAL SLUG zo speciaal en uniek maakt in het tactische genre.

GAMEPLAY TACTISCHE RPG MET ROGUELACHTIGE ELEMENTEN

Ervaar de beroemde, snelle gevechten uit de METAL SLUG-serie vanuit een geheel nieuwe invalshoek. Vul je adrenaline-balk om superaanvallen te ontgrendelen en wees slim over hoe je ze gebruikt. Na elk gevecht verdien je waardevolle oorlogservaring en kun je wapens of bonusvoordelen ontgrendelen waarmee je team beter kan vechten.

SOLDATEN! MONTEREN!

Kies uit beroemde soldaten om het beste team samen te stellen om de oorlog te beëindigen.

Met het Sync-mechanisme kun je meerdere vijanden tegelijk aanvallen om ze veel schade aan te richten. Als je team niet genoeg is, vergeet dan niet om meer hulp in te roepen! Ze zullen je helpen met zware wapens zoals de Metal Slug en luchtaanvallen. Noem maar op, ze sturen het.

VECHT OP JE MANIER OM TE WINNEN

Het zal niet gemakkelijk zijn om de oorlog te beëindigen. Er zullen veel uitdagingen zijn, dus wees bereid om keer op keer te sterven, maar geef nooit op!

Je kunt je favoriete missies zo vaak doen als je wilt. Gebruik de vaardigheden die je hebt geleerd in elk gevecht dat je tot nu toe hebt gewonnen om je vijanden te verslaan.

VERHAAL

Donald Morden is terug! Na lange tijd ondergedoken te zijn geweest in een land dat de Wereldregering niet mocht, plande hij een staatsgreep en is nu klaar om wraak te nemen op de wereld met het leger dat hij aan het opbouwen is.

Voordat de oorlog erger wordt, zullen de Slechtvalken er alles aan moeten doen om door de vijandelijke linies te komen en Morden te doden.

Kenmerken

  • Ontdek de eerste tactische RPG in de METAL SLUG-serie.
  • Met missies die zijn gemaakt op basis van hoe ze zijn gedaan, kun je ze keer op keer spelen.
  • Geniet van verbluffende graphics die trouw zijn aan de serie
  • Geconfronteerd met harde “sterf en probeer het opnieuw” mechanica met je team.
  • Neem het op tegen de bekende bazen uit de METAL SLUG-serie.
  • Kies uit beroemde soldaten om het beste team samen te stellen.
  • Vind de beste manieren om je tegenstanders aan te vallen in epische gevechten.