Metallic Child – Geanimeerde trailer van Studio TRIGGER

Metallic Child – Geanimeerde trailer van Studio TRIGGER

Uitgever Crest en ontwikkelaar Studio HG hebben een geanimeerde trailer uitgebracht voor hun aankomende roguelite-actiegame Metallic Child, geproduceerd door Studio TRIGGER!

De trailer bevat een origineel themalied “Mother”, gezongen door Naomo Ohzora, geschreven door Mashiro Uchida, gecomponeerd door Ayami Takita en gearrangeerd door Seiya Haga.

video
play-rounded-fill

Over Metallic Child

Na het starten van dit spel heb je per ongeluk verbinding gemaakt met de Android “Rona” die hulp zoekt in het universum.

Door Rona te besturen, die niet alleen kan bewegen, hielp je haar in het ruimtelaboratorium ‘Life Stream’ in de strijd tegen de opstanden van door mensen gemaakte robots. Met het gebruik van verschillende wapens en kernvaardigheden bij het verslaan van enorme vijanden, kom je dichter bij de waarheid achter de opstand.

Jij bent de enige die haar kan helpen.

—Ben je er klaar voor?

Belangrijkste kenmerken

  • Roguelike actie – Om Rona’s missie te helpen, moet je goed gebruik maken van tal van wapens en items, evenals de omringende uitrusting. Elk wapen heeft zijn eigen unieke vaardigheden, door de wapens vakkundig te gebruiken en de krachtige grijptechniek onder de knie te krijgen, kun je deelnemen en genieten van de high-tempo gevechten. We hebben ook verschillende moeilijkheidsgraden voor spelers voorbereid, zodat zelfs degenen die niet goed zijn in roguelike-genres en actiegames van deze game kunnen genieten.
  • Epic Boss Battles – Versla de baas om de “Core Jam” te krijgen die een enorme hoeveelheid energie bevat. Er verschijnen meer dan 10 soorten bazen in het spel, elk met spectaculaire unieke vaardigheden. Door de jam te krijgen nadat je de baas hebt verslagen, kun je ook hun vaardigheden verwerven!
  • Verschillende kernen – Verschillende functies zijn verborgen in de energiebevattende bal “Kern”. Rona kan nieuwe krachten verwerven door andere robots te eten (?)! Afhankelijk van de kern die moet worden geïnstalleerd, zullen de prestaties van Rona ook dienovereenkomstig veranderen, dus probeer je vijanden in elk gevecht met verschillende strategieën te bestrijden!
  • Verhaal en missies – Je kunt Rona op afstand besturen nadat je contact met haar hebt gemaakt. Help Rona en los de zich ontvouwende massale opstand in de Life Stream op. Ontmoet verschillende mensen met Rona en ontdek de waarheid die verborgen is in de levensstroom!

Metallic Child wordt op 16 september digitaal gelanceerd voor de Nintendo Switch. Een Japanse fysieke release die wordt geleverd met een “premium muziekschijf” is ook beschikbaar voor pre-order bij verschillende retailers voor 3.980 yen.