Metaloid: Origin – fysieke release

Metaloid: Origin – fysieke release

Red Art Games zal in totaal 2.900 exemplaren van Metaloid: Origin in Europa verkopen. Het is de nieuwste fysieke release voor Nintendo Switch. De partner van Red Art Games in de Verenigde Staten, Video Games Plus, zal op 9 december exemplaren verkopen voor $ 29,99 per stuk.

video
play-rounded-fill

Over Metaloid Oorsprong

Metaloid: Origin is een vervolg op het klassieke ren-en-schieten-spel Metagal! Neem de leiding over 3 “Predator”-robots terwijl ze hun wereld verdedigen tegen het robotleger van Lucian Corp. Elk speelbaar personage heeft zijn eigen voordelen. Erika kan het scherm vullen met kogels, Zeta kan atoomdonder gebruiken om hard en snel toe te slaan, en Neva kan haar jetpack gebruiken om tussen niveaus te vliegen en van bovenaf aan te vallen. Als een van deze krijgers moet je door bossen, woestijnen, grotten en sneeuwvelden gaan om de indringers te stoppen voordat ze de hulpbronnen van de planeet leegzuigen en een galactische oorlog beginnen. Soulrium wordt gedropt door robots die je doodt. Je kunt het gebruiken om op elk moment nieuwe wapens te ontgrendelen en de kracht te krijgen die je nodig hebt om bazen te verslaan die moeilijk te verslaan zijn.

Kenmerken

  • Je kunt kiezen uit 3 Android-krijgers met verschillende vaardigheden.
  • Breng door 9 verschillende biomen in 9 levels!
  • Koop Soulium zodat je nieuwe vaardigheden en tools kunt kopen.
  • Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.
  • Geniet van een gloednieuwe soundtrack van de persoon die de muziek voor Metagal heeft gemaakt!

Metaloid: Origin werd voor het eerst uitgebracht in 2019 voor de Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat de game in een winkel wordt verkocht.

Ad