Metro Redux – komt op 28 Februari

Metro Redux – komt op 28 Februari

Eigenaars van een Nintendo Switch kunnen binnenkort de wereld van Metro ervaren met Metro Redux, dat op 28 februari uit komt.

video
play-rounded-fill

Metro Redux op Switch

De veelgeprezen saga Metro Redux is tot leven gebracht op Nintendo Switch ™. Dompel jezelf onder in de post-apocalyptische wereld van de metro van Moskou terwijl jij, Artyom, vecht om je belegerde huisstation te redden van alles wat het zou bedreigen. Ervaar de gebeurtenissen die voorafgingen aan Metro Exodus en ervaar voor de eerste keer het epische verhaal op Nintendo Switch ™.

De Nintendo Switch ™ iteratie van Metro Redux is intern ontwikkeld door 4A Games en bevat zowel games als DLC, voor fysieke edities is geen extra download vereist.

Fysieke editie bonus

Bestel je fysieke versie bij geselecteerde winkels om het Ranger Cache pre-orderpakket te ontvangen met:

  • Metro Redux pin badge set
  • Hoes voor gamekoffer
  • Dubbelzijdige alternatieve kunstwerkinleg
  • 4 dubbelzijdige kunstkaarten
  • A2 dubbelzijdige poster

Over Metro Redux

In 2013 werd de wereld verwoest door een apocalyptische gebeurtenis, die bijna de hele mensheid vernietigde en het aardoppervlak in een giftige woestenij veranderde. Een handvol overlevenden zochten hun toevlucht in de diepten van de metro in Moskou en de menselijke beschaving ging een nieuwe donkere eeuw binnen.

Het is het jaar 2033. Een hele generatie is geboren en opgegroeid onder de grond, en hun belegerde Metro Station-Steden worstelen om te overleven, met elkaar, en de gemuteerde verschrikkingen die buiten wachten.

Je bent Artyom, geboren in de laatste dagen voor het vuur, maar ondergronds opgegroeid. Nooit buiten de stadsgrenzen gewaagd, veroorzaakt een noodlottige gebeurtenis een wanhopige missie in het hart van het Metro-systeem, om de restanten van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijke dreigende dreiging.

Maar zullen ze zelfs luisteren? In plaats van verenigd te zijn, zijn de facties van de Metro opgesloten in een strijd voor de ultieme macht, een doemsdag-apparaat uit de militaire gewelven van D6. Een burgeroorlog wekt de mensheid voor altijd van de aardbodem.