Metro Redux – Vermeldingen claimen 7 Februari release

Metro Redux – Vermeldingen claimen 7 Februari release

Twee in Rusland gevestigde videogamewinkels hebben aanbiedingen geplaatst voor de Nintendo Switch-versie van Metro Redux, die nog officieel moet worden aangekondigd.

Mogelijk?

Interessant is dat beide retailers beweren dat de game op 7 februari 2020 wordt gelanceerd, wat slechts een maand duurt. Het zou niet onmogelijk zijn voor Metro Redux om in zo’n korte tijd te lanceren.

Overwatch: Legendary Edition werd letterlijk aangekondigd een maand voor de officiële release in Noord-Amerika. En houd in gedachten, Metro Redux is al beoordeeld.

Over Metro “Complete” Redux

De game heeft de titel Metro “Complete” Redux en bevat herziene en bijgewerkte versies van de Metro 2033 en Metro 2033: Ray of Hope. Verbeterde graphics en nieuwe gameplay-elementen toegevoegd.

Metro 2033 is volledig herbouwd voor de nieuwe versie van de 4A Engine, die werd gebruikt in Metro 2033: Ray of Hope. U zult verbeterde verlichting, dynamische weersomstandigheden, bijgewerkte effecten van vernietiging, rook, vuur, deeltjes zien. Tekens krijgen meer gedetailleerde structuren en vloeiende animaties.

Metro 2033: Ray of Hope ontvangt ook een aantal verbeteringen, waaronder een nieuwe melee-animatie en de verwachte functies voor fans om naar hun horloges te kijken en hun rugzak te controleren. Bovendien bevat de bijgewerkte versie van de game alle add-ons die zijn uitgebracht voor Metro 2033: Ray of Hope.

Beide versies zijn opgenomen in de Metro 2033-collectie. Return, bevat twee nieuwe spelmodi: Survival en Spartan. In de eerste modus kun je alle spellen spelen in de stijl van Survival Horror: herladen gaat langzamer, vijanden zijn gevaarlijker en de middelen zijn beperkt. De Spartan-modus maakt het spel meer vergelijkbaar met de Ray of Hope – gevechten zijn evenwichtiger en middelen komen vaker voor.

De Ranger-modus is beschikbaar in beide games en kan worden gebruikt in combinatie met Survival en Spartan. Je hebt dus maar liefst 4 opties voor elke game!