Metroid 5 ook bekend als Metroid Dread komt in oktober

Metroid 5 ook bekend als Metroid Dread komt in oktober

Nintendo heeft een nieuwe Metroid-titel aangekondigd die in oktober zal verschijnen en deze heet Metroid Dread, ook bekend als Metroid 5.

Het wordt een nieuw side-scrolling-avontuur van de ontwikkelaars achter Metroid: Samus Returns bij MercurySteam en het wordt op 8 oktober uitgebracht. De game zou fans moeten overhalen vanwege de voortdurende ontwikkeling van Metroid Prime 4 in Retro Studios.

video
play-rounded-fill

Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat er naast de game twee nieuwe amiibo zullen worden uitgebracht.

Over Metroid Dread

Sluit je aan bij intergalactische premiejager Samus Aran in haar eerste nieuwe 2D Metroid-verhaal in 19 jaar

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in de Metroid™ Fusion-game wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

video
play-rounded-fill

Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt

Verwerf nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele omgevingen van deze gevaarlijke wereld reist. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Keer terug naar gebieden en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, alternatieve paden en een weg vooruit te vinden. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk en vernietig E.M.M.I. robots, en overwin de gevreesde ZDR.

Ad