Metroid Dread amiibo 2-pak uitgesteld tot november

Metroid Dread amiibo 2-pak uitgesteld tot november

Nintendo Europe heeft fans laten weten dat ze uitkijken naar het 2-pack Metroid Dread amiibo dat het is uitgesteld.

Het was bedoeld om samen met Metroid Dread op 8 oktober te lanceren, maar is helaas uitgesteld tot 5 november. Het bedrijf zegt dat de reden achter de vertraging te wijten is aan onvoorziene vertragingen in de verzending en heeft excuses aangeboden aan degenen die hierdoor worden getroffen.

Due to unforeseen shipping delays, the Metroid Dread amiibo 2-pack is now scheduled to launch across the UK and Europe on November 5th. Metroid Dread will still launch for Nintendo Switch on October 8th as originally scheduled. We apologise for the delay.

Metroid Dread Amiibo

Een nieuw Samus amiiboâ„¢-figuurtje met haar pak uit Metroidâ„¢ Dread en een E.M.M.I. amiibo-figuren zijn verkrijgbaar in een set van 2 stuks.

Scan de Samus-amiibo voor een extra energietank om je gezondheid met 100 te verhogen, bovendien kan de Samus-amiibo opnieuw worden getikt om eenmaal per dag gezondheid te ontvangen. De E.M.M.I. amiibo geeft Samus een Missile Plus-tank, waardoor haar raketcapaciteit met 10 wordt vergroot, plus de E.M.M.I. Er kan opnieuw op amiibo worden getikt om enkele raketten één keer per dag aan te vullen.