Metroid Dread demo beschikbaar

Metroid Dread demo beschikbaar

In een ongebruikelijke maar welkome zet heeft Nintendo een demo uitgebracht voor de onlangs uitgebrachte Metroid Dread op Nintendo Switch.

Hierdoor krijgen nieuwkomers en nieuwsgierigen naar de game de kans om Samus’ sfeervolle en duistere nieuwe avontuur te ontdekken. We raden jullie allemaal aan om het eens te proberen. Het 2D-avontuur is nu samen met de volledige game beschikbaar in de eShop.

Over Metroid Dread

Ontdek de geschiedenis van Metroid™ met de Metroid Dread: Special Edition-bundel.

Naast een angstaanjagende stalen gamekoffer, bevat deze editie de gamekaart, 5 hoogwaardige kunstkaarten met de belangrijkste kunst voor elke 2D Metroid-game en een kunstboek van 190 pagina’s dat alle 5 inzendingen in de 2D Metroid-saga omvat.

Sluit je aan bij intergalactische premiejager Samus Aran in haar eerste nieuwe 2D Metroid-verhaal in 19 jaar

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in de Metroid Fusion-game wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen.

Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?

Ad