Metroid Dread – Eerste blik van Game Case en Artwork

Metroid Dread – Eerste blik van Game Case en Artwork

Dankzij Nintendeal hebben we de eerste afbeeldingen van Metroid Dreads fysieke omslagillustraties en art. In het bijzonder is de art is voorzien van een wireframe-weergave van Samus Aran, zie het allemaal hieronder;

Over Metroid Dread

Sluit je aan bij premiejager Samus Aran terwijl ze probeert te ontsnappen aan een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging

Bij het onderzoeken van een mysterieuze uitzending op planeet ZDR, wordt Samus geconfronteerd met een mysterieuze vijand die haar gevangen houdt in deze gevaarlijke wereld. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en moorddadige robots genaamd E.M.M.I. Jaag of word opgejaagd terwijl je je een weg baant door een doolhof van vijanden in Samus’ meest intense side-scrolling-avontuur tot nu toe.

Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit

Gids Samus Aran, een intergalactische premiejager opgevoed door een oude stam, en doorkruis de vele omgevingen van een gevaarlijke wereld. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Tijdens haar talloze missies heeft Samus nog nooit een bedreiging ervaren zoals de angst voor ZDR.

Opstarten en meer manieren vinden om te verkennen en geheimen te ontdekken

Krijg vaardigheden en keer terug naar vorige gebieden om nieuwe gebieden en verborgen upgrades te vinden in de klassieke Metroid™-gameplay. De uitgestrekte kaart van Planet ZDR herbergt vele geheimen om te ontdekken en krachten om te vinden. Je moet voorbereid zijn om E.M.M.I. te ontwijken en te vernietigen. robots en overwin de gevreesde ZDR.

Een nieuwe Samus amiibo™-figuur met haar pak uit Metroid Dread en een E.M.M.I. amiibo-figuren zijn verkrijgbaar in een set van 2 stuks. Scan de Samus-amiibo voor een extra energietank om je gezondheid met 100 te verhogen; bovendien kan de Samus-amiibo opnieuw worden getikt om eenmaal per dag gezondheid te ontvangen. De E.M.M.I. amiibo geeft Samus een Missile Plus-tank, waardoor haar raketcapaciteit met 10 wordt vergroot; bovendien heeft de E.M.M.I. Er kan opnieuw op amiibo worden getikt om enkele raketten één keer per dag aan te vullen.

Ad