Metroid Dread – Gratis update voegt moeilijkheidsgraden Rookie en Dread toe en meer

Metroid Dread – Gratis update voegt moeilijkheidsgraden Rookie en Dread toe en meer

Er is een gratis update voor Metroid Dread uitgebracht door Nintendo en Mercury Steam, met twee nieuwe moeilijkheidsgraden. Het spelen van het spel in de “Dread-modus” zal ongetwijfeld moeilijk zijn, aangezien zelfs een enkele vijandelijke treffer resulteert in een game-over.

De toevoeging van de “Rookie-modus” zal gunstig zijn voor nieuwe spelers uit de Metroid-serie, omdat dit een sneller herstel mogelijk maakt. In april 2022 wordt een tweede gratis update voor Metroid Dread gepubliceerd, die een Boss Rush-modus zal bevatten.

video
play-rounded-fill

Metroid Dread – Gratis update

In #MetroidDread is er een gratis update binnengekomen! Er is maar één klap nodig bij de harde instelling van de Dread-modus om het spel te beëindigen. Ben jij bereid de uitdaging aan te gaan? Met de Rookie-modus kunnen nieuwkomers in de serie sneller herstellen en minder schade oplopen van bazen. De nieuwe versie is nu beschikbaar!

Over Metroid Dread

In de veelgeprezen Metroid Dread sluit je je aan bij premiejager Samus Aran terwijl ze een verschrikkelijk buitenaards rijk probeert te ontvluchten.

Samus ontmoet een onbekende tegenstander tijdens het onderzoeken van een mysterieus signaal op Planet ZDR, waardoor ze vast komt te zitten in dit gevaarlijke rijk. Gewelddadige buitenaardse levensvormen en dodelijke machines bekend als E.M.M.I. hebben de eenzame planeet ingehaald. In Samus’ meest intense side-scrolling avontuur ooit, moet je jagen of achtervolgd worden terwijl je je een weg baant door een doolhof van vijanden.

Samus is competenter en wendbaarder dan ze ooit is geweest.

Navigeer door de gevarieerde omgeving van een gevaarlijk universum als Samus Aran, een interstellaire premiejager die is grootgebracht door een oude clan. Parkour over obstakels, glijd door kleine gebieden, ontwijk vijanden en vecht je een weg over de wereld. Samus is in al haar avonturen nog nooit zo’n angstaanjagend gevaar tegengekomen als ZDR.

Vergroot je kracht en ontdek nieuwe methoden om te verkennen en mysteries om te ontdekken.

In traditionele MetroidTM-gameplay kun je vaardigheden opdoen en terugkeren naar eerdere regio’s om nieuwe plaatsen en geheime upgrades te ontdekken. De enorme geografie van Planet ZDR verbergt talloze mysteries en mogelijkheden om ontdekt te worden. Je moet klaar zijn om E.M.M.I. te ontwijken en te vernietigen. robots zijn ook bestand tegen de angst van ZDR.

Nieuwe instellingen stellen je in staat om je te verdiepen in ZDR of jezelf onder te dompelen in pure Dread.

Als dit de eerste keer is dat je als Samus rent en schiet, verbetert de nieuwe Rookie-modus de gezondheid van items en vermindert de schade aan de baas. Bounty Hunters die klaar zijn voor een echte test, kunnen de nieuwe Dread-modus aangaan, die kan worden ontgrendeld na het voltooien van de Hard-modus. In deze nieuwe moeilijkheidsgraad kan Samus worden neergehaald door een enkele slag.

Een pakket van 2 bevat een nieuwe Samus amiiboTM-figuur met haar kostuum van Metroid Dread en een E.M.M.I. amiibo-figuur. Scan de Samus-amiibo voor een extra energietank, die je gezondheid met 100 zal verbeteren; de Samus-amiibo mag ook één keer per dag worden aangeraakt om gezondheid te verwerven. Samus ontvangt een Missile Plus tank van de E.M.M.I. amiibo, die haar raketcapaciteit met tien vergroot; ook de E.M.M.I. amiibo mag één keer per dag worden aangeraakt om sommige raketten te herstellen.