Metroid Dread – Hoogste lanceringsmaand verkopen van series tot nu toe (VS)

Metroid Dread – Hoogste lanceringsmaand verkopen van series tot nu toe (VS)

Mat Piscatella, van NPD Group, deelde geweldig nieuws over het optreden van Metroid Dread vorige maand in de Verenigde Staten.

Metroid Dread was de 3e bestverkochte game in de VS in oktober 2021 en de nummer 1 bestverkochte game op Nintendo Switch. Het is niet verwonderlijk dat dit ook betekent dat Metroid Dread “de hoogste verkoopmaand van elke Metroid-franchise-release in de gevolgde geschiedenis behaalde”. Piscatella onthulde ook dat de fysieke verkoop van Metroid Dread drie keer zo hoog was als die van de vorige bestverkochte game van de franchise, namelijk Metroid Prime.

Dezelfde sterke prestaties in het VK en Japan suggereren dat Metroid Dread een succes bleek te zijn voor zowel Nintendo als de Metroid-serie in het algemeen. Laten we hopen dat Nintendo in de toekomst meer zal doen met de Metroid IP.

Over Metroid Dread

Sluit je aan bij intergalactische premiejager Samus Aran in haar eerste nieuwe 2D Metroid-verhaal in 19 jaar

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in de Metroid™ Fusion-game wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. Na een schrijnende ontmoeting met een levende Chozo – een ras waarvan eerder werd gedacht dat het uitgestorven was – belandt ze diep onder het oppervlak van de planeet. De afgelegen wereld is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke bedreigingen overwinnen die de diepten van ZDR besluipen?

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt

Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door een gevaarlijke wereld. Je zult nieuwe en bekende vaardigheden verwerven terwijl je de vele omgevingen van ZDR doorkruist. Schiet op meerdere doelen met de nieuwe Storm Missile of gebruik de Speed ​​Booster om door muren te rennen en te breken. Keer terug naar gebieden en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, alternatieve paden en een weg vooruit te vinden. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk en vernietig E.M.M.I. robots, en overwin de gevreesde ZDR.

Een nieuwe Samus amiibo™-figuur met haar pak uit Metroid Dread en een E.M.M.I. amiibo-figuren zijn verkrijgbaar in een set van 2 stuks. Scan de Samus-amiibo voor een extra energietank om je gezondheid met 100 te verhogen; bovendien kan de Samus-amiibo opnieuw worden getikt om eenmaal per dag gezondheid te ontvangen. De E.M.M.I. amiibo geeft Samus een Missile Plus-tank, waardoor haar raketcapaciteit met 10 wordt vergroot; bovendien heeft de E.M.M.I. Er kan opnieuw op amiibo worden getikt om enkele raketten één keer per dag aan te vullen.

  • Vergezel Samus Aran in het eerste nieuwe 2D Metroid-verhaal in 19 jaar
  • Verken de vele omgevingen van planeet ZDR terwijl je een mysterieuze transmissie onderzoekt
  • Dodelijke E.M.M.I. robots, onderzoeksmachines, vormen een grotere bedreiging dan ooit
  • Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt, zoals de nieuwe spinmagneet
  • Opstarten en terugkeren naar vorige gebieden om nieuwe paden en geheimen te vinden