Metroid Dread launch trailer

Metroid Dread launch trailer

Na 19 zeer lange jaren is er een gloednieuwe inzending in de 2D Metroid-serie. Metroid Dread is beschikbaar voor Nintendo Switch en de lanceringstrailer voor het lang verwachte actie-avontuur is gedeeld;

Over Metroid Dread

Kom op als intergalactische premiejager Samus Aran en vecht je een weg uit de diepten van een mysterieuze buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke bedreigingen overwinnen die de diepten van ZDR besluipen?

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

Doorkruis de vele omgevingen van een gevaarlijke wereld

Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Tijdens haar talloze missies heeft Samus nog nooit een bedreiging ervaren zoals de angst voor ZDR.

Ontdek een uitgestrekte wereld

Krijg vaardigheden en keer terug naar vorige gebieden om nieuwe gebieden en verborgen upgrades te vinden in de klassieke Metroid-gameplay. De uitgestrekte kaart van Planet ZDR herbergt veel geheimen om te ontdekken en krachten om te vinden.