Metroid Dread Report Vol 6 – Nieuwe trailer, meer details over nieuwe en terugkerende vaardigheden

Metroid Dread Report Vol 6 – Nieuwe trailer, meer details over nieuwe en terugkerende vaardigheden

Nintendo heeft een nieuw Metroid Dread-rapport uitgebracht waarin de inhoud van de nieuwste trailer van de game wordt besproken. Het rapport behandelt de mysterieuze nieuwe vijand die Samus in de trailer bevecht, evenals veel van de nieuwe en terugkerende vaardigheden die werden getoond.

Welkom bij het Metroid™ Dread-rapport! Deze serie introduceert de nieuwste informatie over de Metroid Dread-game en de wereld van de Metroid-serie, samen met een kijkje achter de schermen van het ontwikkelingsteam van de game.

Er is een nieuwe trailer uit! Daarin introduceren we een paar van Samus Aran’s gloednieuwe vaardigheden en enkele van de mysterieuze verschrikkingen die op de loer liggen in de schaduw van planeet ZDR. In deze editie van het Metroid Dread Report gaan we dieper in op enkele van deze nieuwe elementen. Laten we beginnen!

video
play-rounded-fill

SAMUS KOMT AAN OP PLANEET ZDR

De nieuwe trailer toont Samus die wordt aangevallen door krachtige vijanden en nieuwe verschrikkingen op planeet ZDR – inderdaad, een mysterieus figuur slaat toe kort nadat ze is geland.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

Als je de Glimpse of Dread-clips hebt bekeken, is het je misschien opgevallen dat de plaats waar Samus wordt aangevallen, dezelfde plaats is als waar ze onverwachts instortte na de landing op de planeet.

Ja, je raadt het goed: Samus werd verslagen door een mysterieuze tegenstander en verloor bijna al haar vaardigheden. Als gevolg daarvan veroorzaakte haar nederlaag – zoals je zou kunnen zeggen – ‘vermogensgeheugenverlies’.

Hoe werd Samus van een wisse dood gespaard en waarom werd ze achtergelaten? Speel het Metroid Dread-spel om de waarheid met je eigen ogen te ontdekken!

WIE STAAT ER VOOR SAMUS?

De figuur die Samus aanviel, lijkt een Chozo te zijn. De Chozo waren een zeer intelligente en technologisch geavanceerde soort die geloofden dat hun doel was om vrede in de melkweg te brengen. Uiteindelijk bereikte de Chozo-beschaving een breekpunt, en levende Chozo worden nu nog maar zelden gezien.

Het is bekend dat de Chozo vreedzaam en zachtaardig zijn, maar gegevens van de Galactische Federatie wijzen op het bestaan ​​van ‘Chozo-krijgers’.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

Hoewel veel overblijfselen van de Chozo-beschaving zijn verschenen in eerdere Metroid-games, inclusief technologieën en standbeelden, is dit de eerste game waarin een echte, levende Chozo verschijnt. En wie is deze Chozo die Samus zo fel bevocht?

Bovendien toont de video wat lijkt op een Chozo-krijger en gevechtsrobots met een opvallende Chozo-gelijkenis. Ze zullen een formidabele uitdaging vormen voor Samus.

MOGELIJKHEDEN OP DISPLAY

De video introduceert verschillende nieuwe en terugkerende vaardigheden en wapens van Samus. Laten we ze eens nader bekijken.

FLASH SHIFT (AEION-VERMOGEN)

Samus kan in een oogwenk een bepaalde afstand afleggen, vooruit of achteruit, op de grond of in de lucht. Dit kan maximaal drie keer achter elkaar worden gedaan. Handig voor zowel verkenning als gevechten.

PULSE RADAR (AEION-VERMOGEN)

Met deze vaardigheid kan Samus speciale geluidsgolven uitzenden om haar directe omgeving te scannen en breekbare blokken op te sporen.

GRAPPLE BEAM

Een touwachtige balk die verbinding kan maken met specifieke punten. Hierdoor kan Samus over gaten zwaaien of delen van haar omgeving manipuleren, zoals trekken aan een obstakel. Ze kan het ook op blauwe magnetische oppervlakken afvuren, zichzelf naar het contactpunt trekken en zich vastklampen.

IJS MISSILE

Een raket die een bevriezingseffect heeft. Samus kan bevroren vijanden gemakkelijk vernietigen met vervolgaanvallen. Sommige vijanden kunnen zelfs als platform worden gebruikt.

STORM MISSILE

Hiermee kan Samus meerdere kleine raketten achter elkaar vastzetten en afvuren. Stel maximaal vijf doelen tegelijk in met Free Aim en laat het vervolgens los om drie raketten op elk doel af te vuren.

KRUISBOMB

Deze krachtige bom ontploft in vier richtingen.

SNELHEIDSBOOSTER

Na een rennende start zal Samus het tempo opvoeren en met grote snelheid rennen. Ze kan dan door bepaalde obstakels heen breken en schade toebrengen aan vijanden op haar pad.

SHINESPARK

Deze vaardigheid kan alleen worden gebruikt als Samus haar Speed ​​Booster-status heeft bereikt. Ze kan zichzelf op een rechte baan laten zweven in de richting van haar keuze. Als ze zweeft, kan ze door bepaalde obstakels schieten en grote schade aanrichten aan vijanden.

SCHROEFAANVAL

Tijdens een spinsprong omringt Samus zichzelf met een krachtige energie die vijanden kan beschadigen en bepaalde obstakels kan vernietigen waar ze tegenaan springt.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

Er zijn zoveel nieuwe en terugkerende vaardigheden onthuld in deze trailer! Omdat het moeilijk kan zijn om je hoofd rond alles te wikkelen als je het maar één keer bekijkt, raden we je aan de trailer nog een keer te bekijken nadat je ons commentaar hebt gelezen.

In het bijzonder zijn de mogelijkheden voor doorkruisen veel verbeterd in vergelijking met eerdere Metroid-games, en we denken dat je op verschillende manieren de kaart met ze kunt verkennen.

Je kunt Speed ​​Booster bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met muurspringen en glijden. De plaatsen waar je dit kunt doen, zullen je misschien verbazen, en we hopen dat je veel verschillende dingen uitprobeert tijdens je avontuur.

NOG MEER KRACHTIGE VIJANDEN

De trailer bevat ook andere opmerkelijke scènes. Je kunt bijvoorbeeld een gigantisch monster spotten dat Kraid lijkt te zijn, een beest waar Samus in eerdere games tegen heeft gevochten. Je kunt ook robots zien die zijn gemaakt door de Chozo, evenals gigantische waterwezens.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

Net als in eerdere games is er een grote verscheidenheid aan vijanden en bazen die Samus in de weg staan. Er zijn vooral veel verschillende soorten bazen. De sleutel tot overwinning tegen dergelijke vijanden is om hun gedrag zorgvuldig te observeren en een geschikt aanvalsplan te maken.

IN HET VOLGENDE RAPPORT

Een nadere blik op de mysterieuze Chozo. Kijk er naar uit!

Metroid Dread komt op 8 oktober 2021 naar de Nintendo Switch.