Metroid Dread Report Vol.7 – The Secrets Of The Chozo

Metroid Dread Report Vol.7 – The Secrets Of The Chozo

Nintendo heeft een nieuw Metroid Dread-rapport uitgebracht met meer details over de game. Dit keer concentreert het rapport zich op de mysterieuze Chozo, het ras van vogelachtige wezens die Samus als een van hun eigen hebben grootgebracht en nu tegen haar lijken te staan ​​in Metroid Dread. Je kunt alle sappige details hieronder bekijken:

METROID DREAD RAPPORT VOL. 7: GEHEIMEN VAN DE CHOZO

Welkom bij het Metroid™ Dread-rapport! Deze serie introduceert de nieuwste informatie over de Metroid Dread-game en de wereld van de Metroid-serie, samen met een kijkje achter de schermen van het ontwikkelingsteam van de game.

In deze editie zullen we de geschiedenis van Chozo opfrissen en enkele van de mysterieuze krijgers die Samus Aran tegenkomt tijdens haar laatste missie nader bekijken.

WIE ZIJN DE CHOZO?

De Chozo waren een zeer intelligente en technologisch geavanceerde vogelachtige soort die geloofde dat het hun doel was om vrede in de melkweg te brengen. Deze eens zo machtige beschaving bereikte uiteindelijk echter een breekpunt en stortte in. Nu hebben de Chozo die overblijven de neiging om de galactische schijnwerpers te vermijden.

Nadat Samus op jonge leeftijd haar ouders verloor, namen de Chozo haar onder hun hoede en voedden haar op op planeet Zebes. Als het niet voor de Chozo is, is er misschien geen Samus.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

Zoals vermeld in een eerder Metroid Dread Report, ontving Samus een transplantatie van Chozo-DNA om haar in staat te stellen de barre omstandigheden van planeet Zebes te overleven. Haar krachtpak en armkanon zijn ook gemaakt met geavanceerde Chozo-technologie.

De Chozo zijn onlosmakelijk verbonden met Samus en de Metroid-serie. Welke rol zullen zij spelen in dit verhaal? Blijf op de hoogte!

CHOZO STRIJDERS STAAN HAAR IN DE WEG

Je kunt meerdere levende Chozo zien in de nieuwste trailer. Ze lijken Samus als vijand te herkennen. In een scène die zich afspeelt kort na haar aankomst op planeet ZDR, staat een Chozo voor Samus en valt ze plotseling aan.

EEN MYSTERIEUZE TEGENSTANDER

Een krachtige en mysterieuze Chozo-krijger valt Samus plotseling aan. Zijn rechterarm is uitgerust met een Arm Cannon, net als Samus. Deze figuur is veel groter dan Samus en andere Chozo-soldaten en overmeestert Samus gemakkelijk in gevechten.

CHOZO-SOLDATEN

Chozo-soldaten zijn uitgerust met een wapen dat eruitziet als een lange speer. De trailer laat zien dat ze zeer capabele vechters zijn, met één scène waarin ze verwikkeld zijn in een hevig gevecht met Samus.

ROBOT CHOZO-SOLDATEN

Samus moet het ook opnemen tegen deze gevechtsrobots die zijn gemaakt met geavanceerde Chozo-technologie. Het zijn machtige krachten waarmee rekening moet worden gehouden, in staat tot snelle bewegingen en bewapend met een elektromagnetisch mes en een armkanon dat projectielen afvuurt.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

De aanwezigheid van Chozo is een van de vele ‘terreur’ van de Metroid Dread-game. Samus is opgevoed door de Chozo, maar de Chozo die in dit spel verschijnen zijn extreem vijandig. Bovendien raakt ze volledig overweldigd in haar strijd tegen een mysterieus Chozo-figuur.

Welke plannen hebben deze Chozo? Zijn ze vijanden of bondgenoten van Samus? Als ze vijanden zijn, hoe zal Samus ze dan in vredesnaam verslaan?

Je moet het spel spelen om de antwoorden te krijgen die je zoekt!

CHOZO-RESTEN VAN VORIGE SPELLEN

Tijdens haar eerdere missies naar de planeten Zebes en SR388 was Samus hier en daar Chozo-artefacten tegengekomen.

Hieronder bevinden zich Chozo Memories—te vinden in de Metroid: Samus Returns-game voor het Nintendo 3DS™-systeem—die delen van de Chozo-geschiedenis onthullen die leidden tot de gebeurtenissen in Metroid Dread.

~VERZENDING VAN HET DEV-TEAM~

De Chozo Memories laten zien hoe de Chozo op planeet SR388 landt voor onderzoeksdoeleinden, hun eerste ontmoeting met de X-parasiet en de ontwikkeling van de Metroid-soort die bedoeld is om de X-parasiet uit te roeien.

Deze herinneringen tonen een figuur die een opvallende gelijkenis vertoont met de mysterieuze krijger die Samus aanvalt op planeet ZDR.

Met behulp van deze herinneringen kan het leuk zijn om te speculeren over wat er precies is gebeurd op planeet SR388 en hoe dit aansluit bij het verhaal van Metroid Dread.

IN HET VOLGENDE RAPPORT

Planeet ZDR verkennen. Kijk er naar uit!

Metroid Dread komt op 8 oktober 2021 naar Nintendo Switch.