Metroid Dread update versie 1.0.3

Metroid Dread update versie 1.0.3

Voor Metroid Dread zijn een handvol bugs ontdekt. De belangrijke bugs zijn een maand geleden verholpen, maar er zijn ook enkele kleine bugs, dus Nintendo heeft de tijd genomen om een ​​paar updates uit te brengen waarmee ze worden verholpen.

Nintendo heeft weer een update voor de game uitgebracht. Wanneer je Metroid Dread bijwerkt, zou de game versie 1.0.3 moeten hebben. In deze update is slechts één bug opgelost. Nintendo heeft echter verrassend genoeg een paragraaf toegevoegd waarin wordt uitgelegd waarom ze besloten de bug te verhelpen. De patch-opmerkingen zijn hieronder te zien.

Metroid Dread versie 1.0.3

  • Algemene oplossingen
    • Een probleem opgelost waarbij de schadedetectie van Samus onder bepaalde omstandigheden zou verdwijnen.
    • We hebben de beslissing genomen om dit probleem op te lossen omdat de mogelijkheid bestaat dat het onbedoeld gebeurt, en als dat het geval is, zal dit resulteren in een speelervaring die heel anders is dan de manier waarop Metroid Dread oorspronkelijk bedoeld was om te ervaren.

Over Metroid Dread

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Ga mee met premiejager Samus Aran terwijl ze ontsnapt uit een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor Nintendo Switch.

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?