Metroid Dread – versie 1.0.1

Metroid Dread – versie 1.0.1

Nintendo heeft onlangs bevestigd dat ze zich bewust zijn van een bug die optreedt tegen het einde van Metroid Dread. Ze hebben aangekondigd dat er eind oktober een patch zal worden uitgebracht om dit op te lossen.

En hier is het in versie 1.0.1.

Als je Metroid Dread bijwerkt, zou de game versie 1.0.1 moeten hebben. Wat betreft de patch-opmerkingen, de enige focus ligt op bugfixes. De bugfix waarvan Nintendo had bevestigd dat deze in de patch zou zitten, zit ook in deze update.

Metroid Dread – versie 1.0.1 patch-opmerkingen

  • Algemene oplossingen
    • Er is een probleem opgelost waarbij, als een kaartmarkering op een specifieke deur op het kaartscherm wordt geplaatst (de deur die wordt vernietigd met de straal die aan het einde van het spel is verkregen), het vernietigen van die deur aan het einde van het spel de om het spel geforceerd af te sluiten met het bericht “De software is gesloten omdat er een fout is opgetreden”.
    • Verschillende andere problemen opgelost om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren.

Over Metroid Dread

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robotten! Sluit je aan bij premiejager Samus Aran terwijl ze ontsnapt uit een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor Nintendo Switch.

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie te onderzoeken die naar de Galactische Federatie is gestuurd.

De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?