Metroid Dread Versie 1.0.2 update lost verschillende bugs op

Metroid Dread Versie 1.0.2 update lost verschillende bugs op

Nintendo heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Metroid Dread. De patch brengt de game naar versie 1.0.2 en lost verschillende gameplay-bugs op die spelers mogelijk eerder zijn tegengekomen.

Sommige hiervan zijn het gedwongen stoppen van het spel wanneer bevroren vijanden worden geraakt met een Shine Spark, een probleem waarbij de eindbaas vastloopt en meer.

Patch notes Ver. 1.0.2 (3 november 2021)

 • Algemene oplossingen
  • Een probleem opgelost waarbij het opnieuw proberen na een game-over ervoor zorgde dat de speeltijd alleen werd toegevoegd bij het opnieuw proberen van een specifiek baasgevecht.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het spel geforceerd stopte als je op een bepaalde manier een door een ijsraket bevroren vijand zou raken met de Shine Spark.
  • Een probleem opgelost waardoor Samus zich vreemd bewoog bij het springen op bepaalde tijden in de Morph Ball Launcher.
  • Een probleem opgelost waarbij de eindbaas vast kwam te zitten aan een muur en niet kon bewegen tijdens een bepaalde aanval, waardoor het onmogelijk werd om verder te komen in het spel.
  • Een probleem opgelost waarbij Samus vast kwam te zitten in de muur bij het verslaan van de E.M.M.I. in Ferenia in een bepaalde positie.

Over Metroid Dread

Ontsnap aan een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?

Kenmerken:

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots – Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt. Verwerf nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele omgevingen van deze gevaarlijke wereld reist. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Keer terug naar gebieden en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, alternatieve paden en een weg vooruit te vinden. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk en vernietig E.M.M.I. robots, en overwin de gevreesde ZDR.

Ad