Metroid, Mighty Bomb Jack, en TwinBee voor Nintendo Switch Online NES

Metroid, Mighty Bomb Jack, en TwinBee voor Nintendo Switch Online NES

Drie nieuwe titels zullen worden toegevoegd aan Nintendo Entertainment System: Nintendo Switch Online op 14 november 2018. De titels zijn Metroid, Mighty Bomb Jack en TwinBee.

video

Nieuww NES titels

Op 14 november zijn Metroid ™, Mighty Bomb Jack en TwinBee altijd en overal beschikbaar op Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online.

Metroid ™

De eerste aflevering van de immens succesvolle Metroid-serie introduceert ons bij de afschuwelijke titelbeesten en de gelikte, cybernetische premiejager Samus Aran. Als Samus is het jouw missie om de thuisplaneet van de ruimtepiraten, Zebes, binnen te dringen en te voorkomen dat ze het heelal vernietigen met de gevaarlijke levensvormen die bekend staan ​​als Metroids.

Metroid heeft alle high-tech wapens, griezelige tunnels en buitenaardse schepsels die iedereen kan vragen.

Mighty Bomb Jack

De held van het spel, Jack, moet zich een weg banen door 16 niveaus van een piramide om de demon Belzebut te verslaan en de koninklijke familie Pamera te redden. Elk niveau is opgesplitst in twee delen: een actiezone en een Royal Palace-kamer. Actiezones kunnen worden opgesplitst in verschillende delen en bevatten power-ups, zoals geldzakken, Mighty Coins en Mighty Drinks, meestal verborgen in schatkisten. Wees echter voorzichtig om niet hebzuchtig te worden door te veel Mighty Coins of Mighty Drinks te verzamelen.

Twinbee

Een hit-sensatie op de dag, dit verticaal scrollende arcade-spel maakte zijn uitgave uit 1986 op de Famicom in Japan. Leid de ruimtevaartuigen, TwinBee en WinBee, terwijl je ontwijk en vernietig golven van lucht- en grondvijanden om het eiland te redden van een meedogenloze veroveraar. In de coöpmodus voor twee spelers kun je krachten bundelen om extreem krachtige aanvallen te starten.

Ad