Metroid Prime Remastered – Iron Galaxy Studios heeft geholpen met ontwikkelen

Metroid Prime Remastered – Iron Galaxy Studios heeft geholpen met ontwikkelen

In de meest recente aflevering van Nintendo Direct werd bevestigd dat een game waar al heel lang geruchten over gingen, inderdaad zou worden uitgebracht.

Het fysieke exemplaar van de game zal pas later deze maand beschikbaar zijn, maar de digitale versie van Metroid Prime Remastered is gisteren gelanceerd en veel mensen hebben het gespeeld. Er zijn zelfs spelers die het spel al hebben veroverd, en als je in de aftiteling kijkt, kun je iets fascinerends vinden.

Iron Galaxy Studios hielp bij de ontwikkeling

Retro Studios zat aan het stuur als het ging om de productie van Metroid Prime Remaster, maar aangezien ze ook aan Metroid Prime 4 werken, hebben ze momenteel veel op hun bord. Retro Studios heeft Metroid Prime Remastered met succes kunnen voltooien dankzij de hulp van een groot aantal mensen. Het is aan het licht gekomen dat Iron Galaxy Studios een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van de game. [Nodig citaat] Daarnaast omvatten de dankbetuigingen bedrijven als Airship Images Limited, Atomhawk Design, CGBot, Gamesim Inc., Liquid Development, Original Force LTD, Shanghai Mineloader Digital Technology en Zombot Studio als bijdragers.

Over Metroid Prime Remastered

De heruitvinding van het klassieke avontuur

Samus, altijd zelfverzekerd en competent, onderneemt haar solo-expeditie…

Ze is echter niet helemaal geïsoleerd.

Verplaats jezelf in haar schoenen terwijl je de ingewikkelde paden en onderling verbonden landschappen verkent van een prachtige maar gevaarlijke buitenaardse wereld. Gebruik je vaardigheden, zoals de iconische Morph Ball en Grapple Beam, om toegang te krijgen tot voorheen ontoegankelijke regio’s en een manier te vinden om verder te gaan.

Het 3D-debuut van Samus is naar nog hogere hoogten getild dankzij verbeterde besturingsschema’s, beelden en geluid, evenals ontgrendelbare illustraties. Gebruik de gloednieuwe dual-stick-bediening, probeer het intuïtieve bewegingsrichten uit, ga terug naar de traditionele bediening of ga voor de hybride optie, afhankelijk van wat je voorkeur heeft.