Metroid Prime Remastered – Nintendo let op de sterke vraag

Metroid Prime Remastered – Nintendo let op de sterke vraag

Een paar weken geleden werd Metroid Prime Remastered digitaal beschikbaar gesteld en alles leek vlekkeloos te verlopen. Desondanks is de fysieke release van de game niet bepaald een succes geweest. Er zijn nog steeds veel fans die hun exemplaar van de game nog niet hebben kunnen bemachtigen, en er zijn ook vertragingen opgetreden bij de pre-orders van mensen. Ondertussen zijn er scalpers ontstaan ​​als gevolg van de beperkte beschikbaarheid van de fysieke vorm van het spel.

Nintendo heeft in ieder geval een antwoord gegeven op de huidige hachelijke situatie. Het bedrijf zei in een verklaring dat ze “alles zullen doen wat in onze macht ligt om aan de enorme vraag naar het product te voldoen”. De verklaring is naar Nintendo Life gestuurd. Om te bepalen of het artikel nog steeds beschikbaar is, kunt u contact opnemen met de grote verkopers. In het geval dat de Metroid Prime Remastered-game geen exemplaren meer heeft op een van de winkellocaties in de Verenigde Staten, zullen we er alles aan doen om zo snel mogelijk meer exemplaren te krijgen.

Over Metroid Prime Remastered

Bereid u voor op een onvergetelijke reis.

Samus Aran, een premiejager die rond de melkweg opereert, wordt gewaarschuwd voor de aanwezigheid van een beschadigd fregat in een baan om de planeet Tallon IV door de uitzending van een noodoproep. Tijdens verder onderzoek werd ontdekt dat het schip echt een Space Pirate-onderzoeksschip was waar gruwelijke genetische experimenten met het onbekende medicijn Phazon werden uitgevoerd. Daar heeft Samus een confrontatie met haar aartsvijand Meta Ridley, die ze helemaal naar de oppervlakte van Tallon IV achtervolgt. Het is geheel aan haar om de schimmige mysteries van de planeet te bestuderen, de onderling verbonden gebieden te ontdekken en een einde te maken aan het gevaar dat Phazon vormt voor de kosmos als geheel.

Dit first-person avontuur, dat veel positieve feedback heeft gekregen, is nu beschikbaar met onder meer verbeterde graphics, muziek en besturingssystemen.

Uitrusting voor de jager

Samus Aran, een angstaanjagende premiejager die is doordrenkt met Chozo-DNA en is opgeleid als krijger, reist door de melkweg op zoek naar gezochte criminelen.

Tijdens deze expeditie is Samus uitgerust met een aantal door Chozo gemaakte wapens en vaardigheden, die ze allemaal tot haar beschikking heeft.

Krachtpak

De Power Suit is een geavanceerd Chozo-exoskelet dat is aangepast voor gebruik door Samus Aran. Het heeft levensondersteunende mogelijkheden en is een effectieve barrière tegen aanvallen. Omdat het op een modulaire manier is geconstrueerd, kunnen er naar behoefte extra componenten aan het Power Suit worden toegevoegd, zoals temperatuurbestendigheid, vizieren en wapens.

Samus Aran kan de omgeving om haar heen beoordelen en ermee communiceren met behulp van de verschillende gebruikersinterfaces van de Power Suit, die bekend staan ​​als Visors. Deze vaardigheden zijn kenmerkende krachten van de Metroid Prime-serie. Samus kan een verzamelde database doorzoeken om meer te weten te komen over dingen en vijanden met behulp van de Scan Visor. Samus kan haar omgeving op nieuwe manieren observeren dankzij upgrades zoals het thermische vizier en het röntgenvizier.

Laad het kanon op

De primaire aanvalsmethode van Samus is het omzetten van haar bio-energie in een straal die snel kan worden ontladen of kan worden opgeladen om een ​​krachtigere slag te produceren. Het is mogelijk dat haar bewapening aanzienlijk wordt uitgebreid met behulp van upgrades zoals geëlektrificeerde golfstralen, explosieve raketten en andere. Er zijn veel deuren die alleen kunnen worden geopend door bepaalde Arm Cannon-vaardigheden te gebruiken.

Morph Ball

Samus kan veranderen in een Morph Ball, die een diameter heeft van ongeveer een meter, waardoor ze door krappe ruimtes en andere moeilijk bereikbare locaties kan rollen. De Morph Ball kan, net als de Power Suit, op verschillende manieren worden aangepast. Er zijn een aantal verbeteringen, zoals de Bomb-aanval en de Boost Ball-beweging, die kunnen worden geïmplementeerd om de prestaties te verbeteren.

Ontdek in spookachtige eenzame opsluiting

Ontdek de snode experimenten van de Space Pirates terwijl je door de vele biomen van de planeet Tallon IV reist en ontdek kennis over het gevaarlijke materiaal dat ervoor zorgde dat de wereld in puin lag.

Ad