Metroid Prime Remastered werd meer dan een jaar geleden al beoordeeld

Metroid Prime Remastered werd meer dan een jaar geleden al beoordeeld

Een van de spannendste onderdelen van de recente Nintendo Direct vond plaats toen Nintendo een geremasterde versie van het klassieke spel Metroid Prime onthulde.

Werd Metroid Prime Remastered bewust vastgehouden?

Iedereen was verheugd om te zien dat het echt een legitiem project was en niet alleen maar ongegronde vermoedens, maar het feit dat talloze insiders het idee al geruime tijd plaagden, betekende dat het geen onverwachte verrassing was. Volgens een tweet verzonden door gebruiker Pierre485, werd Metroid Prime Remastered in juli 2021 inderdaad geclassificeerd door de Duitse beoordelingsorganisatie, de USK. Dit geeft aan dat Nintendo al ongeveer 18 maanden in stilte op het spel zit. Volgens het Australische classificatiebureau en de USK in Duitsland zal de game die bekend staat als Fire Emblem Engage ook in het jaar 2021 worden voltooid. We kwamen een maand geleden achter dit probleem. De digitale downloadversie van Metroid Prime Remastered is nu beschikbaar in de Nintendo eShop, en een fysiek exemplaar van de game zal op 22 februari in de winkel liggen.

Het Duitse ratingbureau, bekend als USK, zei dat Metroid Prime Remastered werd beoordeeld in juli 2021, wat minstens 18 maanden vóór de release van de game is.

Metroid Prime geremasterd (Nintendo Switch)
UITGEVER Nintendo of Europe
GENRE Actie-avontuur
LEEFTIJDSINDELING Freigegeben ab 12 Jahren gemäß § 14 JuSchG
CLASSIFICATIE DATUM 27.07.2021
TAAL deutsch/englisch
USK NR 50203/21

Over Metroid Prime Remastered

Een nieuwe kijk op de aloude reis

Samus, altijd zelfverzekerd en competent, onderneemt haar solo-expeditie…

Maar ze is niet helemaal geïsoleerd.

Verplaats jezelf in haar schoenen terwijl je de ingewikkelde paden en onderling verbonden landschappen verkent van een prachtige maar gevaarlijke buitenaardse wereld. Gebruik je vaardigheden, zoals de iconische Morph Ball en Grapple Beam, om toegang te krijgen tot voorheen ontoegankelijke regio’s en een manier te vinden om verder te gaan.

Het 3D-debuut van Samus is naar nog hogere hoogten getild dankzij verbeterde besturingsschema’s, beelden en geluid, evenals ontgrendelbare illustraties. Gebruik de gloednieuwe dual-stick-bediening, probeer de intuïtieve bewegingsrichting, ga terug naar de traditionele bediening of ga voor de hybride optie, afhankelijk van wat je voorkeur heeft.