Mexicaans worstelen met Guacamelee!1 en 2!

Mexicaans worstelen met Guacamelee!1 en 2!

DrinkBox Studios heeft aangekondigd dat Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (welke eerder voor de Wii U) en later Guacamelee! 2 naar de Nintendo Switch eShop komen.

video

Guacamelee! STCE

Guacamelee! STCE is een actie-platformer in de stijl van een Metroidvania-stijl in een magische wereld geïnspireerd door de traditionele Mexicaanse cultuur en folklore. Het spel bevat melee combat, parallelle dimensies en co-op met hetzelfde scherm.

De originele Guacamelee! ontving brede lovende kritieken en was een finalist voor zowel IndieCade als de Excellence in Visual Art award van het Independent Games Festival.

video

Guacamelee! 2

Zeven jaar na het verslaan van Carlos Calaca wordt Juan Aguacate gedwongen om zijn luchador-masker opnieuw aan te trekken om een nieuwe dreiging tegemoet te treden – deze keer naar het eigenlijke weefsel van ruimte en tijd. Pons je een weg door een hele nieuwe Metroid-vania-stijlwereld en probeer de Mexiverse te redden!

Guacamelee! themamuziek, oorspronkelijk gecomponeerd door Peter Chapman, en gearrangeerd / voorgevormd hier door Mariachi Entertainment System.

Kortom … tijd om eens Mexicaans los te gaan op de Nintendo Switch.