Microsoft vermeld Immortals Fenyx Rising voor December 3 lancering

Microsoft vermeld Immortals Fenyx Rising voor December 3 lancering

We kwamen erachter dat Ubisofts nieuwe IP Gods & Monsters omgedoopt was tot Immortals: Fenyx Rising en dat deze zou worden getoond tijdens een Ubisoft Forward-presentatie op 10 september.

Meer recentelijk werd een vermelding voor de game ontdekt in de Microsoft Store, die niet alleen een mogelijke releasedatum onthulde, maar ook verschillende screenshots en andere details over de titel lekte.

Volgens de nu verwijderde pagina wordt Immortals: Fenyx Rising op 3 december gelanceerd, in ieder geval op Xbox. Het valt nog te bezien of deze releasedatum hetzelfde zal zijn voor Switch, als hij überhaupt nog klopt.

View post on imgur.com

Over Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising brengt groots mythologisch avontuur tot leven.

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek. Gebruik de krachten van de goden om machtige mythologische beesten in de lucht of op de grond te bestrijden en oude puzzels op te lossen. Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden.

Pre-order nu voor de bonusquest, “A Tale of Fire and Lightning”!

Belangrijkste kenmerken

  • Gebruik de krachten van de goden zoals het zwaard van Achilles en de vleugels van Daidalos om machtige vijanden te verslaan en oude puzzels op te lossen.
  • Vecht tegen iconische mythologische beesten zoals Cyclops en Medusa in dynamische gevechten in de lucht en op de grond.
  • Gebruik je vaardigheden en diverse wapens, waaronder zelfgeleide pijlen, telekinese en meer, voor verwoestende schade.
  • Ontdek een gestileerde open wereld in zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.