Midnight Fight Express – 44 Minuten aan footage

Midnight Fight Express – 44 Minuten aan footage

Midnight Fight Express is nu beschikbaar op Nintendo Switch en we hebben nieuwe gameplaybeelden die laten zien hoe de game werkt. Er waren 44 minuten aan beeldmateriaal geleverd door Nindie Spotlight.

video
play-rounded-fill

Over Midnight Fight Express

Je speelt als Babyface, een voormalige crimineel die door een mysterieuze AI-drone wordt teruggetrokken in ‘het leven’. Het is jouw taak om voor zonsopgang door de stad te vechten en te voorkomen dat een groep criminelen de hele stad overneemt.

Vecht in een bruut en snel ballet, waarbij je gebruik maakt van alles wat je in de omgeving kunt vinden en elke straatvechttechniek die je kent. Verbeter je vaardigheden zodat je het groeiende aantal idioten, trawanten en misdaadbazen kunt bestrijden.

Kenmerken

  • Blockbuster-gevechten: vecht tegen golven vijanden met de vaardigheid van een meester in actiefilms. Met mo-cap-animatie van bewegingskunstenaar en stuntartiest Eric Jacobus kun je je vijanden slaan, ontwijken, tegengaan en afmaken. Met aangepaste moeilijkheidsgraden kan elke speler het spel op elke gewenste manier laten verlopen.
  • Martial Mastery: verkrijg niveaus, vergroot je kracht en gebruik een enorme vaardighedenboom om een ​​breed scala aan krachtige vechtbewegingen te gebruiken. Ontwikkel je eigen stijl en leer gekke combo’s te maken waardoor de slechteriken zich afvragen wat er net is gebeurd.
  • Killer Arsenal: voeg messen, bijlen en voorhamers toe aan je melee-moves om ze sterker te maken. Gebruik een breed scala aan wapens, zoals pistoolschoten, geweerschoten en explosieven. Gebruik alles, van meubels tot toiletplunjers, als wapen. Gebruik de stad om je heen om steeds meer buitensporige verwijderingen uit te voeren en de straten schoon te houden.
  • Street Warrior’s Wardrobe: je kunt het uiterlijk van je personage veranderen en een groot aantal cosmetische opties ontgrendelen die variëren van heel cool tot heel vreemd. Terwijl je vecht om de straten te redden, kun je meer dan 150 kledingstukken ontgrendelen, skins op jezelf en je AI-partner Droney aanbrengen en een blijvende indruk maken.
  • Audio Adrenaline Rush: Vecht je een weg door de 41 handgemaakte levels van de stad op het ritme van de pulserende, pakkende soundtrack van een artiest en voel de non-stop energie van de stad om middernacht.
  • The Fight Never Stops: Ga terug naar missies om uitdagingen te voltooien, beloningen te krijgen en iedereen op het leaderboard te laten zien wie de eigenaar is van de straten. Met instellingen waarmee je vijandtypes, wapens en meer kunt veranderen, kun je je eigen director’s cut van de actie maken.

In de Nintendo Switch eShop vind je de game Midnight Fight Express. Er zijn vertalingen voor Engels, Frans, Duits, Japans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Spaans.

Ad