Mighty Fight Federation – Bloodstained Ritual of the Night’s Miriam komt Lente 2021

Mighty Fight Federation – Bloodstained Ritual of the Night’s Miriam komt Lente 2021

De gekke vechter Mighty Fight Federation krijgt in de nabije toekomst wat serieuze indie-sterrenkracht, zo lijkt het!

Uitgever Forthright Entertainment en ontwikkelaar Komi Games hebben onthuld dat Miriam van Bloodstained: Ritual of the Night in het voorjaar van 2021 als nieuwe vechtgame zal deelnemen aan de 3D-arena-vechtgame.

Ze zal haar eigen themaniveau en geremixte muziektrack toevoegen.

Forthright Entertainment-voorzitter en uitvoerend producent Ryan Waller deelde ook de volgende verklaring over de samenwerking op de PlayStation Blog.

Miriam in Mighty Fight Federation

Net als onze andere gelicentieerde gaststerren zoals Yooka-Laylee en ToeJam & Earl, komt Miriam met haar eigen level en geremixte muziektrack. Ze zal een van de grootste movesets in Mighty Fight Federation hebben, met de nadruk op de synergie van wapens en scherf, met veel moves die zijn geïnspireerd door de volledige Bloodstained-franchise. Zie haar in actie in de onderstaande trailer:

We werkten samen met de beroemde maker van Bloodstained, Koji Igarashi, en zijn team om ervoor te zorgen dat we Miriam recht deden, van haar unieke ontwerp tot haar brede scala aan wapens en Shard-vaardigheden. Zowel ikzelf als de creative director van de game, Jullian Spillane, zijn ongelooflijk opgewonden om te zien wat fans van technische strijders kunnen bereiken tijdens haar debuut later dit jaar.

Mighty Fight Federation is momenteel verkrijgbaar in de Europese Nintendo Switch eShop voor £ 22,49.

Ad