Mighty Fight Federation – Eerste 22 minuten

Mighty Fight Federation – Eerste 22 minuten

Denk je dat je de moed hebt om de overwinning te behalen als het gaat om Mighty Fight Federation op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 22 minuten bekijken.

Ga de ring in met 13 bizarre vechters die strijden om de eerste plaats in een hels toernooi! Mighty Fight Federation is momenteel beschikbaar in de Europese eShop voor £ 22,49.

video
play-rounded-fill

Over Mighty Fight Federation

Mighty Fight is een terugkeer naar klassieke 3D-arena-vechters, met de nadruk op de basisprincipes van vechtgames. Kies uit een reeks personages met verschillende en diepe combinatiemogelijkheden. Gebruik de Hype-mechanica van de game om je tegenstanders in zones te plaatsen, te ontwijken, tegen te gaan en mindgames te spelen. Mighty Fight combineert het oude met het nieuwe in een frisse, competitieve draai aan het genre.

FUNCTIES:

Multiplayer Mayhem:

Strijd met maximaal 4 spelers lokaal en online

Speel alleen:

Ervaar “wat als” -eindes in Arcade Mode, en word goed met in-game tutorials en Training Mode

Kies je personage:

Kies uit een selectie van 13 bizarre personages met unieke speelstijlen. Plaats vallen, gooi explosieve projectielen en val aan met stormcombo’s. Vind de stijl die past bij de manier waarop je speelt

Vechten of vluchten:

Bouw energie op om te besteden aan combo Breakers of geef alles uit aan een Hype Factor-activering die het tij van de strijd kan keren. De juiste keuze kan het verschil maken

The Hypest Soundtrack:

Een geweldige soundtrack met muziek van Tee Lopes (Sonic Mania), James Landino (RWBY, No Straight Roads), Vince DiCola (Rocky IV, Transformers) en Manami Matsumae (Mega Man, Shovel Knight)

Steeds groeiende lijst met karakters:

Mighty Fight zal onze selectie vechters blijven uitbreiden met nieuwe originele en cross-over personages!

Ad