Mighty Goose – Gratis DLC-update aangekondigd

Mighty Goose – Gratis DLC-update aangekondigd

Een gratis DLC-update voor Mighty Goose is onthuld door uitgever PLAYISM en makers Blastmode en MP2 Games.

Er wordt een nieuw level met waterthema toegevoegd aan het maffe run-and-gun-avontuur, waarin de cyborggans het opneemt tegen een nieuwe pinguïnantagonist. De upgrade van de game wordt verwacht in Q1 2022, maar het is niet bekend of deze in die tijd naar de Nintendo Switch zal gaan.

video
play-rounded-fill

Over Mighty Goose

Reis door het universum op zoek naar het kwaad. Dit is het verhaal van Mighty Goose!

Kruip in de huid van Mighty Goose en ga de confrontatie aan met de Void King. Deze melkwegveroverende heerser wordt ondersteund door een enorm leger van gemechaniseerde monsters en handlangers. Om met deze schurken om te gaan, moet je naar verre oorden reizen en allerlei gevaren tegenkomen. Maar maak je geen zorgen, de beroemde Mighty Goose is klaar voor de taak!

Mighty Goose is een snelle run-and-gun shooter met Goose, een premiejager. Vecht tegen schermvullende bazen en zwermen tegenstanders met legendarische wapens en vernietigende oorlogsmachines! Afgezien van het basisarcadeconcept, heeft de game een overvloed aan bizarre wapens, bondgenoten, upgrades en mysteries om te ontdekken.

Functies

  • Snel rennen en schieten met nauwkeurige besturing.
  • Vecht tegen schermvullende bazen die je timing, vaardigheden en ontwijken op de proef stellen.
  • Met een mix van upgradechips, back-upwapens en hulppersonages kun je je speelstijl aanpassen.
  • Leid dodelijke voertuigen van oorlogsmachines om enorme aantallen vijanden te vernietigen.
  • Verbluffend gedetailleerde pixelart-omgevingen, auto’s en mensen.
  • Met gruizige synth-rock en groovy jazz-fusion-deuntjes is dit een uitstekende soundtrack. Dominic Ninmark componeerde de muziek (Moonrider, Blazing Chrome, Gravity Circuit).