Mighty Goose komt lente 2021

Mighty Goose komt lente 2021

Uitgever Playism en ontwikkelaar Blastmode hebben Mighty Goose onthuld – een nieuw run-and-gun-avontuur met een chaotische cyborggans.

Nintendo’s officiële Indie World Twitter-account bevestigde dat de game in het voorjaar van 2021 in de Switch eShop zal verschijnen. Daarnaast is er een nieuwe trailer met de verschillende wapens, voertuigen en meer van de Goose!

Over Mighty Goose

Reizend door de melkweg, op jacht naar het kwaad. Dit is het leven van Mighty Goose. Een van de meest gewaardeerde premiejagers van de melkweg!

In de kern is Mighty Goose een strakke zijwaarts scrollende run & gun shooter die je vaardigheid, timing en reflexen zal testen. Voortbouwend op die solide arcade-basis, voegt de game een heleboel gekke wapens, warme machines, upgrades en geheimen toe.

Kruip in de huid van Mighty Goose en breng het gevecht naar de Void King. Deze melkweg veroverende monarch voert het bevel over een enorm leger van volgelingen en gemechaniseerde monsters. Omgaan met deze slechteriken betekent reizen naar verre werelden en allerlei gevaren onder ogen zien. Maar maak je geen zorgen, dit is geen probleem voor de legendarische Mighty Goose!

  • Snelle run-and-gun-ervaring met strakke controles.
  • Strijd tegen schermvullende bazen die je vaardigheid, timing en ontwijken zullen testen
  • Pas je speelstijl aan met een combinatie van upgradechips, secundaire wapens en assistentpersonages.
  • Bestuur verwoestende oorlogsmachinevoertuigen om grote groepen vijanden te decimeren.
  • Prachtig vormgegeven, levendige pixel-art-werelden, voertuigen en personages.
  • Een geweldige soundtrack met knapperige synth-rock en funky jazz-fusion-melodieën. Samengesteld door Dominic Ninmark (Moonrider, Blazing Chrome, Gravity Circuit).
Ad