Mighty Goose komt op 5 Juni

Mighty Goose komt op 5 Juni

Uitgever Playism en ontwikkelaars Blastmode en MP2 Games hebben de releasedatum aangekondigd voor Mighty Goose voor Nintendo Switch.

Mighty Goose is een run-and-gun-shooter met in de hoofdrol een cybernetische gans die op 5 juni wordt gelanceerd voor Switch en andere platforms.

Het ondersteunt Engelse, Japanse, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Pools, Nederlands en Koreaans taalopties.

video
play-rounded-fill

Over Mighty Goose

In deze epische actieshooter brengt Mighty Goose het gevecht naar de Void King, de kwaadaardige monarch die de melkweg regeert met zijn leger volgelingen en gemechaniseerde monsters. Zie allerlei gevaren onder ogen terwijl je de melkweg doorkruist. Maar dit is de legendarische Mighty Goose waar we het hier over hebben, geen gevaar is te gevaarlijk.

In de kern is Mighty Goose een strakke scrollende ren- en geweerschutter in de stijl van klassiekers als Metal Slug en Contra. Het zal je vaardigheid, timing en reflexen testen. Voortbouwend op die solide arcade-basis, voegt de game een heleboel gekke wapens, warme machines, upgrades en geheimen toe.

Coöpmodus voor jou en je vriend

Neem het samen met je buddy op tegen de Void King en verover de melkweg als Mighty Goose en zijn trouwe metgezel in de lokale multiplayer-modus.

Companions

Gewone eend – Je trouwe sidekick, een normale gewone eend. Biedt constant gezelschap en niet veel meer.

Commander Vark – Een briljante ingenieur die elk denkbaar wapen kan maken. Minder behulpzaam in de strijd, maar biedt een non-stop voorraad munitie voor machinegeweren.

Belangrijkste kenmerken

  • Snelle run-and-gun-ervaring met strakke controles.
  • Strijd tegen schermvullende bazen die je vaardigheid, timing en ontwijken zullen testen.
  • Pas je speelstijl aan met een combinatie van upgradechips, secundaire wapens en assistentpersonages.
  • Bestuur verwoestende oorlogsmachinevoertuigen om grote groepen vijanden te decimeren.
  • Prachtig vormgegeven, levendige pixelkunstwerelden, voertuigen en personages.
  • Een geweldige soundtrack gecomponeerd door Dominic Ninmark (Moonrider, Blazing Chrome, Gravity Circuit) met knapperige synth-rock en funky-jazz fusion-melodieën.