Mighty Gunvolt Burst – Fysieke editie bevestigd

Mighty Gunvolt Burst – Fysieke editie bevestigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 onthulden Limited Run Games dat Mighty Gunvolt Burst eindelijk een fysieke release voor Nintendo Switch zou krijgen!

Pre-orders openen op 28 augustus 2020.

De Nintendo Switch-titel bevat zowel indie-personages Beck als Gunvolt in een platformavontuur in retrostijl, waar spelers hun wapens naar believen kunnen aanpassen!

Momenteel is het niet bekend hoeveel van de DLC-personages van de game zullen worden opgenomen in deze fysieke release van de titel,

Over Mighty Gunvolt Burst

In plaats van een direct vervolg te maken op hun hapklare 2D-actiespel MIGHTY GUNVOLT uit 2014, heeft Inti Creates de volgende aflevering in de Mighty Gunvolt-serie gemaakt tot een gloednieuw spel op ware grootte met personages uit meerdere universums met Gunvolt ( Azure Striker GUNVOLT) en Beck (Mighty No. 9) betreden het podium opnieuw, maar in een veel diepere en uitgebreidere wereld die op veel manieren enorm verschilt van het origineel.

De spelsystemen zijn volledig vernieuwd en uitgerust met veel nieuwe toevoegingen, waaronder een diepgaand systeem voor het aanpassen van personages waarmee je je personage kunt vormen en vormen tot de ultieme held die het beste bij je past!

Maar dat is nog niet alles! Het nieuwe Burst Combo-systeem beloont je voor het van dichtbij en persoonlijk afmaken van vijanden en bazen, en de Dowsing-vaardigheid veroorzaakt het HD-gerommel wanneer je in de buurt komt van een van de vele verborgen items / gebieden in de game.

De klassieke graphics in pixelstijl zijn ook volledig vernieuwd om de grens tussen 8-bit en 16-bit te vervagen en je terug te voeren naar de gouden eeuw van 2D-actiespellen!

Ad