Miitopia demo beschikbaar

Miitopia demo beschikbaar

Nintendo heeft een gratis demo uitgebracht voor de Nintendo Switch-versie van Miitopia. De demo voor Miitopia is beschikbaar om te downloaden in de Nintendo Switch eShop.

Net als bij de originele 3DS-demo, kunnen spelers door het eerste gedeelte van het spel gaan en hun opgeslagen gegevens overzetten naar de volledige versie. Daarnaast kunnen spelers ook experimenteren met de nieuwe pruiken- en make-upfunctie die nieuw is in de Switch-versie.

video

Miitopia Demo

In deze demo van het eerste gedeelte van de game kun je je Mii-personages maken en aanpassen met pruiken en make-up. Hoewel het leuk kan zijn om te spelen als een Mii-personage dat op jou lijkt, kun je met Miitopia ook je vrienden, familie of iemand anders casten die je tijdens je reis wilt spelen. Zie hoe je personages tot leven komen terwijl je beste vriend en lieve oude oma samenwerken om de gezichtstelende Dark Lord omver te werpen, die toevallig op je knorrige oom lijkt.

Met Nintendo Switch Online kun je ook Mii-personages delen en ontvangen met vrienden, en populaire Mii-personages downloaden uit de Nintendo 3DS-versie van Miitopia. Koppel je Mii-personages in herbergen om hun relaties op te bouwen voor een aantal persoonlijkheidsinteracties. Personages kunnen ook vaardigheden leren als “een handje helpen” en elkaar helpen tijdens handgemeen. Breng je vrienden in de strijd voor zij-splitsend plezier in deze komische zoektocht!

Je opgeslagen gegevens van de demo kunnen na aankoop worden overgedragen naar de volledige game, dus als je geniet van je eerste hap, ga dan naar de Nintendo eShop om het volledige smorgasbord van roekeloze dwaasheden van tevoren te kopen.

Miitopia wordt op 21 mei gelanceerd voor Nintendo Switch.